Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung lekker Galaxy S23 FE, Buds FE og Tab S9 FE

Oops! Lansering 4. oktober?

Skrevet av / 28.09.23 - 13:16
Samsung lekker Galaxy S23 FE, Buds FE og Tab S9 FE

Plutselig har det dukket opp en produktside for Samsung Galaxy Buds FE på Samsungs argentinske nettsider. Et produkt som ikke har blitt lansert ennå. Oops! Og ikke nok med det, siden inneholdt også bilder og referanser til flere andre Fan Edition-produkter som ikke er offisielle. Nemlig mobiltelefonen Samsung Galaxy S23 FE og nettbrettet Samsung Galaxy Tab S9 FE. Oi sann!

Foto: Samsung

Ettersom det var denne produktsiden som tilfeldigvis ble publisert for tidlig, er det disse proppene vi nå vet mest om. De har ett element og tre mikrofoner i hver plugg, aktiv støyreduksjon og opptil 30 timers spilletid uten ANC. Med støykansellering har de fortsatt en brukbar spilletid på 21 timer. De har også en ambient mode, kommuniserer med Bluetooth 5.2, er SmartThings-kompatible og kan automatisk bytte mellom tilkoblede enheter.

Videoer av Galaxy S23 FE viser tre kameraer og tyder på at ryktene om oppgraderte kameraer sannsynligvis stemmer. Ikke overraskende da den forrige modellen var S21 FE, med 50 Mp, 12 Mp ultrawide og 8 Mp tele med 3x optisk zoom. Det går også rykter om en Exynos 2200-prosessor, 6,4-tommers Dynamic AMOLED-skjerm med 120 Hz og HDR10+.

Via «Mspoweruser» (Foto: Samsung)

Bilder med spesifikasjoner for Galaxy Tab S9 FE har også blitt lekket. Ifølge bildene har den en Exynos 1380-systemkrets, en 1440 x 2304-skjerm og 6 GB minne.

Foto: Samsung

Interessant nok kan man også se datoen 4. oktober på skjermen, noe som sannsynligvis er et hint om lanseringsdatoen. Det høres faktisk veldig plausibelt ut, for det er samme dato som Google har sin neste lanseringsdato. Det er ikke uvanlig at selskaper prøver å stjele oppmerksomhet med konkurrerende arrangementer.

Kilde: Sammobile

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Vi er absolutt ikke fans av denne fan edition

Noen ganger er det smart å senke ambisjonene for å få en rimeligere modell. Det er ikke tilfelle her.

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top