Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Galaxy Tab S9 FE bekreftet

Blir 30 prosent billigere enn den billigste Samsung Galaxy Tab S9.

Skrevet av / 08.08.23 - 12:30
Samsung Galaxy Tab S9 FE bekreftet

Det har ikke engang gått to uker siden Samsung lanserte tre nye nettbrett i den nye Galaxy Tab S9-serien. Men selv den billigste av dem, Samsung Galaxy Tab S9, koster 9.490 kroner.

Les også Tre iPad-killers fra Samsung? Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+ og Tab S9 kommer med hhv. 14,6", 12,4" og 11" skjerm.

Om du foretrekker Samsungs Android-alternativ til iPad, men ikke vil tømme sparegrisen for mye, er det nå gode nyheter at den koreanske elektronikkgiganten også har en budsjettversjon av den nye nettbrettserien på trappene.

Og det er ikke bare et rykte. Samsung har selv bekreftet ved et uhell at produktet er på vei. Både Samsung Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+ er nevnt i en offisiell liste over produkter som støtter Bixby. Dette står på Samsungs franske nettside.

Fra https://www.samsung.com/fr/apps/bixby/. (Screenshot: Peter Gotschalk)

Den lille glippen ble oppdaget av den franske teknologijournalisten Roland Quandt, som skriver for det tyske mediet Winfuture, og han delte den selvfølgelig umiddelbart på Twitter. Samme dag avslørte han at prisen for Samsung Galaxy Tab S9 FE med 6 GB RAM og 128 GB innebygd lagringsplass ville bli 63 000 indiske rupi.

Det tilsvarer 7.729 kroner, noe som er ca. 30 % billigere enn Galaxy Tab S9, og denne prisen stemmer godt overens med dagens pris på Samsung Galaxy Tab S7 FE, som er Samsungs nåværende budsjettnettbrett.

Les også Hvordan har Samsung tenkt her? Noen ganger er det smart å senke ambisjonene for å få en rimeligere modell. Det er ikke tilfelle her.

Ifølge 9to5google.com Ifølge 9to5google.com kommer Tab S9 FE-serien i to versjoner med hhv. 10,9″ og 12,4″ skjerm (Tab S9 FE+).

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top