Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Galaxy S23 FE kommer i butikkene i dag

Tilgjengelig i to versjoner og fire forskjellige farger.

Skrevet av / 11.12.23 - 13:00
Samsung Galaxy S23 FE kommer i butikkene i dag

Budsjettversjonen av Samsungs absolutte toppmobil ble lansert for mer enn to måneder siden, men har latt vente på seg. Nå er Samsung Galaxy S23 FE endelig klar for julehandelen i butikkene.

Samsung Galaxy S23 FE er den første Fan Edition-smarttelefonen siden Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy S23 FE kommer med forbedret design og IP68-sertifisering for vann- og støvtetthet, lover Samsung. Skjermen er Dynamic AMOLED 2X og måler 6,4″.

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23 FE med 6,4″ skjerm. (Foto: Samsung)

Men det er kameraet som bør stjele oppmerksomheten. Med et høyoppløselig 50 Mp-objektiv og 3x optisk zoom skal du kunne fange selv de fineste detaljer. Og med såkalt Nightography skal du kunne ta fantastiske bilder i svakt lys. Galaxy S23 FE byr også på en kraftig spillopplevelse med sin raske 4nm-prosessor og et batteri på 4500 mAh, samt et dampkammer for varmehåndtering.

Den nye telefonen er tilgjengelig i fargene Mint, Cream, Graphite og Purple. Den koster 8.990 kroner for versjonen med 128 GB innebygd lagringsplass, mens den større modellen med 256 GB innebygd lagringsplass koster 9.790 kroner.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 hendelser på “Samsung Galaxy S23 FE kommer i butikkene i dag”

  1. Merkelig høy pris i Norge – denne FE-budsjettmodellen til kr 8990 fra Samsung selges feks i USA for $499 dvs NOK 5400 …i østen enda billigere.
    Litt ulik brikke, men ser fra kommentarer at det ikkje er grunnen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top