Nyhet

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G blir en Xbox-smarttelefon

Den hittil største lekkasjen avslører spesifikasjoner og bilder av Samsungs kommende flaggskipsmodell.
forfatter

Den 5. august løfter Samsung sløret for de nyeste modellene i den populære Galaxy Note-serien.

Men takket være lekkede opplysninger via tyske Winfuture.de , kan vi allerede nå avsløre at toppmodellen i den nye Note 20-serien, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, vil være den første Samsung-mobilen til å støtte Microsofts Project xCloud-tjeneste.

Kort fortalt er Project xCloud en online-tjeneste med streaming av Xbox One-spill til smarttelefoner og nettbrett. Tjenesten ble annonsert for et par år siden på spillmessen E3, men angivelig skulle Project xCloud være klar til start i begynnelsen av september i år.

 

Kjøper man Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G får man ifølge Winfuture.de et Xbox Game Pass med på kjøpet og dermed tilgang til mer enn 90 konsollspill på mobilen.

108 Mp kamera

Likt årets første toppmodell fra Samsung, Galaxy S20 Ultra, får Galaxy Note 20 Ultra 5G et hovedkamera med en sensor på 108 Mp. Kameraet får ikke 100x «Space Zoom»-funksjonen fra S20 Ultra, men til gjengjeld lynrask laserbasert Dual Pixel-Autofokus.

Fra fem til tre linser: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G skrur litt ned på kameragalskapen ift. Galaxy S20 Ultra. (Foto: Winfuture.de)

I tillegg kommer to kameraer med 12 Mp hver, hvorav det ene er en ultravidvinkel-linse og det andre en telelinse med 5x optisk zoom.

På forsiden får Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G et kamera med 10 Mp sensor, som også kommer med Dual-Pixel-Autofokus.

Mystic_black Mystic_bronze
<
>
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G kommer i fargene Mystic Black og Mystic Bronze. (Foto: Winfuture.de)

Funksjoner og spesifikasjoner

I forhold til fjorårets toppmodell, Samsung Galaxy Note 10+, har den kommende Galaxy Note 20 Ultra 5G vokst litt. Skjermen har nå gått fra 6,8″ til 6,9″, selv om oppløsningen fortsatt er på 3200 x 1440 piksler.

Oppdateringsfrekvensen er dynamisk opptil 120 Hz. For øvrig blir Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G angivelig den første smarttelefon på markedet med en skjerm fremstilt av det helt nye Gorilla Glass 7.

Den nye S-Pen har en reaksjonstid på bare 9 millisekunder, som skal kunne gi en skriveopplevelse på skjermen som ligner å skrive på papir.

Mobilen kommer for øvrig med den samme åttekjerners Exynos 990 prosessoren som sitter i Galaxy S20 Ultra, som suppleres av 12 GB RAM og opptil 512 GB innebygd lagring, som kan utvides ved hjelp av MicroSD-kort.

Batteriet blir på 4.500 mAh (med støtte for trådløs lading), i tillegg kommer Galaxy Note 20 Ultra 5G med Wi-Fi 6, USB-C 3.2 og IP68-sertifisering.

En pris kjenner vi foreløpig ikke til, men telefonen skal komme i fargene Mystic Black og Mystic Bronze.

De siste detaljene blir som sagt avslørt den 5. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Har akuratt begynt med og se dette og kjøpte en på drammen det var 3n ny bilig en av g20 og n\ haddde deet vært gøy og prøve den ny der.La m4g være en prøve maskin på den.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.