Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Samsung Galaxy Note 10+

Har du store lommer, og leter etter en smartmobil som kan alt? Da trenger du ikke lete lenger. Her er din nye mobiltelefon.

Skrevet av / 17.10.19 - 10:44
Samsung Galaxy Note 10+

Note-serien, mobiler med kjempeskjerm og stylus-penn, er en kategori Samsung har funnet opp, og stort sett har helt for seg selv. Spesielt for deg som bruker mobilen mye i jobbsammenheng, tilbyr Galaxy Note en rekke forretningsrelevante funksjoner det ikke finnes maken til på noen annen mobil.

Med en skjermdiagonal på hele 6,8″ og en oppløsning på 3040 x 1440 piksler (499 ppi) har Note 10+ i skrivende stund den største skjermen på noen. Når det gjelder lydkvaliteten, byr Samsung Galaxy Note 10+ på en markant forbedring i forhold til Galaxy S10. Samsung har fjernet den fysiske hodetelefoninngangen for å få plass til 100 mAh ekstra batteri, så hvis man bruker hodetelefoner, er det via Bluetooth.

I utgangspunktet har begge Note-modellene fått akkurat samme kamera som Samsung Galaxy S10 – dog med den forskjellen at Galaxy Note 10+ også kommer med en fjerde DepthVision Time-of-Flight-linse til å måle dybde. De tre øvrige linsene er henholdsvis en ordentlig ultravidvinkel, en normal vidvinkel og en 52 millimeter tele. En god kombinasjon av brennvidder som er praktisk å fotografere med til hverdags.

Man kan selvfølgelig ikke skrive om en Galaxy Note-mobil, uten å nevne S Pen, som med Note 10+ har fått en overhaling og mange nye eller forbedrede funksjoner.

Blant annet har pennen nå innebygget Bluetooth, så du kan betjene diverse apper på avstand bare ved hjelp av S Pen.

Konklusjon

Samsung Galaxy Note 10+ er ikke for alle. For mange brukere vil den være for stor (selv om den er krympet i forhold til tidligere Note-versjoner), og mange vet ikke hva de skal bruke S Pen til.

Men totalt sett er Galaxy Note 10+ i skrivende stund den beste smartmobilen du kan kjøpe. Den er slank, lett og veldesignet med en enorm skjerm, fremragende lyd, verdens beste mobilkamera og en ytelse som kan måle seg med, eller på enkelte punkter til og med overgå, alle andre toppmodeller på markedet. Og så finnes den også i en litt mindre og billigere utgave som gir deg nesten alle de samme fordelene som den store modellen.

Hvis Samsung ikke får stor suksess med Galaxy Note 10+, er det rett og slett ingen rettferdighet i verden. PGO

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nyhet

Bli med i en eksklusiv L&B-gruppe!

Hjelp oss til å bli bedre og mer relevant – vinn flotte premier.
Les mer
Lyd & Bilde
Scroll to Top