Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHET

Samsung Galaxy Fold kan bestilles 26. april

Norge er blant de første landene i verden hvor Samsung Galaxy Fold kommer for salg. Prisen? 21.000 kroner.

Skrevet av / 10.04.19 - 16:41
Samsung Galaxy Fold kan bestilles 26. april

Samsung lanserte den brettbare smarttelefonen Galaxy Fold samtidig med Samsung Galaxy S10 i slutten av februar. På daværende tidspunkt var det enda ikke klart når den nye mobilen ville komme på markedet, men det spørsmålet har vi fått svaret på nå.

Allerede fra den 26. april kan du via Samsungs nettside eller via Telia reservere ditt eksemplar av Samsung Galaxy Fold, og leveringen av telefonene begynner den fra den 3. mai, skriver Samsung i en pressemelding. Samsung Galaxy Fold står også utstilt i selskapets shop-in-shop på Elkjøp Glasmagasinet i Oslo.

Norge er blant de første markedene i verden hvor Samsung Galaxy Fold blir kommersielt tilgjengelig.

«Med Galaxy Fold har Samsung laget en helt ny mobilkategori med verdens første brettbare 7,3″ Infinity Flex Display, som kan brettes til en kompakt enhet når den er lukket. Vi er stolte over å være blant de første på markedet som tilbyr denne nye innovative kategorien av smarttelefoner. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat av over ti års ingeniørarbeid, som virkelig manifesterer hvordan vi i Samsung ser på innovasjon. Galaxy Fold byger videre på hva våre forbrukere setter pris på og forventer av våre produkter, og det blir interessant å se hvordan forbrukerne velger å utnytte telefonens nye muligheter,» sier Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

Galaxy Fold har Samsung største smarttelefon-skjerm

Samsung Galaxy Fold kan brukes både som en helt normal, kompakt smarttelefon med en coverskjerm på enhetens forside, men den kan også brettes ut. På innsiden finner vi Samsungs største smarttelefon-skjerm noen gang.

(Foto: Producent)

Hele 7,3″ måler denne hovedskjermen, som er av typen Dynamic AMOLED og byr på QXGA+-oppløsning (2048 x 1546), mens cover-skjermen på enhetens forside er av typen S-AMOLED, måler 4,6″ og har HD+-oppløsning.
Denne nye typen smarttelefon-skjerm kommer selvfølgelig med nye funksjoner. Med Multi-Active Window kan brukeren nemlig ha tre aktive apper kjøremde samtidig. Ved hjelp av app-kontinuitet muliggjør Galaxy Fold glatte overganger mellom den eksterne skjermen og hoveddisplayet.

Den veiledende prisen for Samsung Galaxy Fold er 21.000 NOK. Alle enheter kommer med Galaxy Buds, et elegant cover beskyttet av kevlar og et års forsikring gjennom Samsung Care+.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top