Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Galaxy Fold er endelig klar!

Samsung har løst “de fleste problemene” med den brettbare skjermen.

Skrevet av / 19.06.19 - 16:40
Samsung Galaxy Fold er endelig klar!

Både Samsung og Huawei har hatt store problemer med sine kommende brettbare smarttelefoner. Huawei har nettopp meddelt at de må utsette deres versjon, Huawei Mate X, til september på grunn av problemer med skjermen, mens Samsung tilbake i april måtte trekke seg og droppe lanseringen av Galaxy Fold bare få dager før mobilen skulle være i butikkene.

Men nå har det kommet gode nyheter for de som hadde tenkt å investere i Samsungs 15.000 kroner dyre brettbare smarttelefon. Ifølge det koreanske mediet The Investor har Kim Seong-Cheol, visedirektøren for Samsung Display – datterselskapet som leverte skjermene til Samsung Galaxy Fold – i går på en pressekonferanse i Sør-Korea uttalt at Samsung Galaxy Fold er klar til å komme på markedet.

«De fleste av skjermproblemene har blitt løst,» sa han i en tale til The Korean Information Display Society, og skal man tro The Investor vil Galaxy Fold komme til butikkene i løpet av juli.

I god tid før Samsung forventes å lansere sin neste flaggskipsmodell, Galaxy Note 10, som forventes å bli presentert for pressen i løpet av august. Nøyaktig den 7. august, skriver CNET.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Ikke tørk mobiltelefonen din i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

0
Scroll to Top