TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Samsung dropper Galaxy Fan Edition

Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.

forfatter
Publisert 17.06.22 - 11:37

Den første «Fan Edition» i Samsungs Galaxy S-serie kom i høsten 2020. Ideen var å gi forbrukerne de viktigste funksjonene fra selskapets aboslutte toppmodeller til en bedre pris.

Les også Etternøler er best i Galaxy S20-serien Samsung Galaxy S20 FE er tett på å være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.

Samsung Galaxy S21 FE ble lansert et år senere, høsten 2021, men ble flere måneder forsinket på grunn av komponentmangel. Først i begynnelsen av 2022 så etterfølgeren dagens lys, og nå ser det ut til at det blir den siste mobilen i FE-serien. Det skriver nettsiden Sammobile.com.

Mediet hevder å ha hørt fra en rekke ikke-navngitte kilder at Samsung ikke vil lansere en Galaxy S22 Fan Edition i år, og at det mest sannsynlig ikke kommer flere modeller i serien i fremtiden.

På grunn av forsinkelsen kom den siste Fan Edition-modellen på markedet på et dårlig tidspunkt – bare få uker før lanseringen av Galaxy S22-serien, som betydde at interessen for en nedgradert utgave av en mobil som kom på markedet nesten et helt år i forveien, var svært liten.

Les også Elendig timing! Samsung Galaxy S21 FE skulle kommet høsten 2021, men ble forsinket. Derfor må du vente litt med å kjøpe den.
Samsung GalaxyS21 FE

Hvis Samsung skulle ønske å unngå gjentakelse av dette, burde selskapet allerede være i full gang med å få de siste detaljene på plass i forhold til den kommende Galaxy S22 FE, men inntil videre er det ingenting som tyder på at det er tilfellet, skriver Sammobile. Bl.a. har det ikke blitt lekket bilder av et kommende produkt, noe som vanligvis pleier å være tilfellet når Samsung er på vei med nye mobiler.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Min kommentar er at det er kortsiktig å ikke ha med alle tester i den trykte utgaven: Sikkert flott med raske penger nå, men abbonenter som meg føler oss lurt. Det er Ikke så bra ved neste fornyelse….

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lansert i Kina Den nye Xiaomi 12S-serien består av tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.
For utendørstrening Finske Suunto lager, ifølge eget utsagn, produkter for at du skal holde deg aktiv. Enn så lenge må du imidlertid gjøre jobben selv.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend