TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Samsung dropper Galaxy Fan Edition

Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.

forfatter
Publisert 17.06.22 - 11:37

Den første «Fan Edition» i Samsungs Galaxy S-serie kom i høsten 2020. Ideen var å gi forbrukerne de viktigste funksjonene fra selskapets aboslutte toppmodeller til en bedre pris.

Les også Etternøler er best i Galaxy S20-serien Samsung Galaxy S20 FE er tett på å være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.

Samsung Galaxy S21 FE ble lansert et år senere, høsten 2021, men ble flere måneder forsinket på grunn av komponentmangel. Først i begynnelsen av 2022 så etterfølgeren dagens lys, og nå ser det ut til at det blir den siste mobilen i FE-serien. Det skriver nettsiden Sammobile.com.

Mediet hevder å ha hørt fra en rekke ikke-navngitte kilder at Samsung ikke vil lansere en Galaxy S22 Fan Edition i år, og at det mest sannsynlig ikke kommer flere modeller i serien i fremtiden.

På grunn av forsinkelsen kom den siste Fan Edition-modellen på markedet på et dårlig tidspunkt – bare få uker før lanseringen av Galaxy S22-serien, som betydde at interessen for en nedgradert utgave av en mobil som kom på markedet nesten et helt år i forveien, var svært liten.

Les også Elendig timing! Samsung Galaxy S21 FE skulle kommet høsten 2021, men ble forsinket. Derfor må du vente litt med å kjøpe den.
Samsung GalaxyS21 FE

Hvis Samsung skulle ønske å unngå gjentakelse av dette, burde selskapet allerede være i full gang med å få de siste detaljene på plass i forhold til den kommende Galaxy S22 FE, men inntil videre er det ingenting som tyder på at det er tilfellet, skriver Sammobile. Bl.a. har det ikke blitt lekket bilder av et kommende produkt, noe som vanligvis pleier å være tilfellet når Samsung er på vei med nye mobiler.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar om “Samsung dropper Galaxy Fan Edition”

  1. Min kommentar er at det er kortsiktig å ikke ha med alle tester i den trykte utgaven: Sikkert flott med raske penger nå, men abbonenter som meg føler oss lurt. Det er Ikke så bra ved neste fornyelse….

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Toppmobiler i 2023 kommer med denne prosessoren Slik blir Qualcomms nye prosessor til markedets dyreste Android-mobiler.
Følg Lyd & Bilde