Reparasjon av iPhone 6s

Hvis iPhonen din slår seg av uten grunn, kan du få den reparert gratis.

Skrevet av / 22.11.16 - 13:59
Reparasjon av iPhone 6s

I løpet av året har det komme inn flere rapporter om problemer med iPhone 6s som slår seg av uventet

Det har vært teorier om at det kunne være batterimåleren, som ikke var helt med. Og det har blitt lagd guider til å stille det inn riktig på telefonen.

Men nå viser det seg at en produktserie, produsert mellom september og oktober 2015 faktisk er utstyrt med defekte batterier.

Apple har reagert med å lage et reparasjonsprogram for utsatte mobiler. Man kontakte en sertifisert forhandler eller verksted, som sjekker om telefonen er utsatt. Dersom den er det kan batteriet skiftes ut gratis.

Men her er det riktignok et irritasjonsmoment, og ikke et direkte sikkerhetsproblem, slik som med Samsung Galaxy Note 7.

Les mer om Apples reparasjonsprogram her..

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Scroll to Top