Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus på vei med Android-nettbrett

OnePlus Pad lanseres 7. februar.

Skrevet av / 29.01.23 - 10:19
OnePlus på vei med Android-nettbrett

Kinesiske OnePlus har allerede presentert sin nyeste flaggskips-smarttelefon, OnePlus 11 5G, på det kinesiske markedet. Men om litt over en uke, den 7. februar kl 15:00, blir mobilen lansert på globalt plan ved en stor begivenhet i den indiske hovedstaden, New Delhi.

Hvis alt går bra (India har for øyeblikket en restriktiv visumpolitikk, og mange journalister fra Europa har fått avslag på å reise til India i forbindelse med lanseringen) vil Lyd & Bilde dekke presentasjonen av de nye OnePlus-produktene direkte fra India den 7. februar, som i tillegg til OnePlus 11 5G også vil inkludere de nye øreproppene OnePlus Buds Pro 2.

Les også Kineserne kan kjøpe OnePlus 11 allerede på mandag Lanseringen skjer mer enn en måned før den globale lanseringen, som skjer den 7. februar.

Og nå har OnePlus nettopp avslørt enda et produkt som også vil se dagens lys ved samme anledning. Nemlig et Android-nettbrett som får navnet OnePlus Pad. Inntil videre har OnePlus bare gitt oss teaser-bilder av det kommende nettbrettet, men vi gjetter på at det kan være en rebranded versjon av Oppo Pad, som kom i butikkene for nesten ett år siden.

Les også OnePlus og Oppo slår seg sammen De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.

Skulle det vise seg å stemme, kan vi regne med å se et nettbrett med blant annet Snapdragon 870-prosessor, 11″ IPS-skjerm med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler, samt opptil 8 GB RAM og 256 GB lagring. Dermed er dette et nettbrett i den billigere enden, som passer godt med OnePlus’ erklærte strategi om å tilby produkter til fornuftige priser.

OnePlus Pad
(Foto: OnePlus)

OnePlus 11 5G

Vi vet imidlertid mye om den nye toppmobilen fra OnePlus fra den kinesiske lanseringen.

OnePlus 11 5G leveres blant annet med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, som tilbyr raskere CPU- (35% forbedring) og GPU-hastigheter (25% forbedring) med optimalisert strømeffektivitet sammenlignet med fjorårets prosessorgenerasjon.

OnePlus 11 5G er også utstyrt med opptil 16 GB RAM, og leveres med en 6,7″ 2K A+ Fluid AMOLED-skjerm med LTPO 3.0 og 120 Hz oppdateringsfrekvens.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

Scroll to Top