Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus 12 forventes å bli lansert på 10-årsjubileet

I desember feirer OnePlus 10-årsjubileum, og ut ifra bildene ser det ut til at de benytter anledningen til å lansere det nye flaggskipet.

Skrevet av / 23.11.23 - 12:30
OnePlus 12 forventes å bli lansert på 10-årsjubileet

Vi ble så imponert over Oneplus 11 at vi kåret den til årets beste mobil i premiumklassen. Men den kom faktisk i begynnelsen av året, så tiden er allerede inne for neste modell. Nå har vi sett konkrete signaler for når de planlegger å løfte sløret og vise frem det nye flaggskipet.

OnePlus ble grunnlagt av Pete Lau og Carl Pei i desember 2013, og har dermed tiårsjubileum i år. Nå har de gått ut på Weibo, en kinesisk Twitter-ekvivalent, og annonsert et arrangement 4. desember. Det samsvarer dog ikke helt med bursdagen deres, som jo er 17. desember.

Skjermbilde: Weibo

På bildet ser man Pete Lau posere på en klokke, med viseren på 10, mens han selv står på tallet 12. Dette får mange til å tro at flaggskipet Oneplus 12 vil bli presentert på arrangementet. Men det kan også tenkes at mobiltelefonen lanseres på bursdagen 13 dager senere.

Det vi vet om telefonen, er at den ikke får noe nytt design, selv om det går rykter om en bakside i en etterligning av tre, som har vært brukt tidligere. Den vil også ha den splitter nye Snapdragon 8 Gen 3, oppgraderte kameraer, en superavansert skjerm og trådløs lading.

Les også Balansekunstner OnePlus 11 5G vil både være best og billigst. Og det er den.

Men vær oppmerksom på at selv om mobilen lanseres i desember, vil det sannsynligvis kun være i Kina. Dette var tilfellet i fjor, da den ble vist frem i begynnelsen av januar, men ikke kom hit før i februar. Hvis den kommer i januar, vil den sannsynligvis måtte slåss om oppmerksomheten med Samsung Galaxy S24, som ryktes å bli lansert tidligere enn vanlig.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top