TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå kommer OnePlus 11 5G til Norge

OnePlus 11 er akkompagnert av nettbrettet OnePlus Pad.

forfatter
Publisert 07.02.23 - 18:54

Året var bare få dager gammelt da OnePlus 11 5G ble lansert på det kinesiske markedet, hvor den nye smarttelefonen har vært tilgjengelig for salg siden 9. januar.

Resten av verden måtte smøre seg med tålmodighet frem til i dag, da toppmodellen omsider fikk sin globale lansering på et stort arrangement i New Delhi i India.

Les også Kineserne kan kjøpe OnePlus 11 allerede på mandag Lanseringen skjer mer enn en måned før den globale lanseringen, som skjer den 7. februar.

Det er ikke uvanlig at OnePlus lanserer nye produkter hjemme i Kina opptil flere måneder før telefonene kommer til butikkhyllene i Europa. Årsaken er OxygenOS, som er OnePlus sin egen versjon av Android.

Alle OnePlus-telefoner som selges på det internasjonale markedet kommer med OxygenOS som brukergrensesnitt, mens selskapets smarttelefoner på hjemmemarkedet i Kina kommer med ColorOS, en Android-versjon som OnePlus deler med søsterselskapet Oppo.

Les også OnePlus beholder sitt eget operativsystem OnePlus' og Oppos respektive operativsystemer får samme kildekode, men forblir selvstendige.
OnePlus Oppo TOP

Men nå er den internasjonale versjonen av OnePlus 11 5G endelig klar. Med Android 13, OxygenOS og Qualcomms nyeste og raskeste mobilprosessor noensinne, Snapdragon 8 Gen 2, som vi nettopp har sett i full kraft i Samsung Galaxy S23 Ultra.

Ellers er spesifikasjonene slik vi beskrev dem i begynnelsen av januar.

Dermed kommer OnePlus 11 5G med 8 eller 16 GB RAM, samt med en 6,7 ″ 2K A + Fluid AMOLED-skjerm med LTPO 3.0 og dynamisk oppdateringsfrekvens opp til 120 Hz.

Selv om budsjettflaggskipet OnePlus 10T i fjor høst kunne skryte av 150W hurtiglading (lading av batteriet fra 0 til 100% på bare 20 minutter), må den nye OnePlus 11 5G “nøye seg” med 100W såkalt SUPERVOOC hurtiglading. OnePlus opplyser at det bare vil ta omtrent 25 minutter å lade det 5000 mAh store batteriet.

OnePlus 11 5G
OnePlus 11 5G blir en av de første telefonene som støtter maskinvareaktivert Ray Tracing takket være Snapdragon 8 Gen 2. (Foto: OnePlus)

På baksiden finner vi en kameramodul med et helt nytt sirkulært design, som ligner på kameraet på OnePlus 7T. OnePlus fortsetter sitt samarbeid med Hasselblad, som vi allerede ble kjent med i 2021 med OnePlus 9 Pro. Selve hovedkameraet består av en IMX890 50MP hovedsensor, et IMX581 48MP ultravidvinkelobjektiv og et IMX709 32MP teleobjektiv.

OnePlus 11 5G
(Foto: OnePlus)

OnePlus 11 5G kommer til salg i butikkene fra 16. februar. Telefonen er tilgjengelig i to farger – Titan Black og Eternal Green – og den veiledende utsalgsprisen blir 9.190 kroner for modellen med 8 GB RAM og 128 GB innebygd lagringsplass, mens den større modellen med 16 GB RAM og 256 GB lagringsplass vil koste 9.990 kroner.

OnePlus Pad

Noe helt nytt er derimot OnePlus’ første Android-baserte nettbrett, som også ble presentert ved dagens anledning.

OnePlus hadde allerede hintet om at et nettbrett var på vei, og i dag ble sløret løftet for OnePlus Pad, som kommer med 11,6-tommers skjerm med Dolby Vision og en oppdateringsfrekvens på 144 Hz.

Under skjermen sitter en Dimensity 9000-prosessor fra MediaTek, samt 12 GB RAM og et 9510 mAh batteri, som OnePlus forteller er i stand til å levere 1 måneds standby-tid.

En full lading av batteriet tar 80 minutter med 67 W SUPERVOOC-lading, lover den kinesiske produsenten.

 

 

OnePlus Pad kommer i fargen Halo Green og leveres med OnePlus Stylo og OnePlus Magnetic Keyboard. Pris og nøyaktig tilgjengelighet vil bli kunngjort av OnePlus i løpet av de kommende ukene, melder selskapet i en uttalelse.

I mellomtiden vil du snart kunne lese vår anmeldelse av OnePlus 11 5G, som vil bli publisert samme dag som telefonen kommer i salg i butikkene, nemlig den 16. februar.

En kommentar om “Nå kommer OnePlus 11 5G til Norge”

  1. Jeg er en mobiltelefon nerd, kjøpte min første mobiltelefon OLT, 1967 som nå er utstilt på Telemuseet. Har nå min andre OnePlus, gleder meg til å få nr.11 hendene

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Bra innstegsmodell En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Apple lanserer ny streamingtjeneste Den nye tjenesten har fokus på klassisk musikk.
3D er tilbake! Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.
Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hva skjedde egentlig med Huawei? Med stilige nye produkter og den største standen av alle på mobilmessen i Barcelona, viste den kinesiske mobilgiganten muskler.
Følg Lyd & Bilde