Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nytt år – nye treningsløfter!

For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?

Skrevet av / 11.01.23 - 10:19
Nytt år – nye treningsløfter!

Huawei har nå presentert sin nye smartklokke Watch GT 3 SE, som er det siste tillegget i Watch GT 3-serien. Den er beregnet for både sport- og fitnessentusiaster og for brukere som er interessert i å holde øye med helsen sin generelt. Design kombinert med funksjonalitet.

Klokken har en høyoppløst AMOLED-fargeskjerm på 43 mm. Skjermen er robust og bruker Corning Gorilla Glass-skjerm, som med hjelp av polymerfiber gjør at klokken blir slitesterk og tåler utfordringer. Watch GT 3 SE er vanntett til en dybde på 50 meter (5ATM) i 10 minutter. Klokken har også integrert teknologi som gir utmerket posisjonering for alle treningøktene og som fungerer med de fem satellittsystemene GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo og QZSS.

Det finnes også 100 forskjellige sportsmoduser, smarte løpeplaner og Huaweis egneutviklede TruSport-algoritme som skal gi deg som bruker innsiktsfulle ytelsesanalyser og forslag basert på forskjellige treningsdata.

Prater du i søvne?

Ifølge produsenten gir Huawei TruSleep 3.0 (som også er utviklet av produsenten selv) forbedringer og økt nøyaktighet for søvnmåling. Den kan måle kvaliteten på søvnen, samtidig som den også måler ting som varigheten av søvnen og tid i ulike søvnstadier, presentert på en oversiktlig måte i Huawei Helse-appen. I tillegg kan smartklokken ta opp om du snakker i søvne eller snorker for å gi deg innsikt i dine søvnvaner og komme med forslag for å forbedre søvnen din. Klokken kan også gi deg data om hjertefrekvens og stressnivå.

Watch GT 3 SE veier 35,6 gram og har en tykkelse på 11 mm. Den finnes i fargene Graphite Black og Wilderness Green og skal ha en batteritid på 14 dager, og den er kompatibel med både iOS og Android.

Redaksjonen har blitt lovet et produkt til test, så en anmeldelse kommer.

Pris og tilgjengelighet

Huawei Watch GT 3 SE kan kjøpes nå til 1.990 kr.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Suunto Vertical lades av sollyset

Scroll to Top