TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nytt år – nye treningsløfter!

For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?

forfatter
Publisert 11.01.23 - 10:19

Huawei har nå presentert sin nye smartklokke Watch GT 3 SE, som er det siste tillegget i Watch GT 3-serien. Den er beregnet for både sport- og fitnessentusiaster og for brukere som er interessert i å holde øye med helsen sin generelt. Design kombinert med funksjonalitet.

Klokken har en høyoppløst AMOLED-fargeskjerm på 43 mm. Skjermen er robust og bruker Corning Gorilla Glass-skjerm, som med hjelp av polymerfiber gjør at klokken blir slitesterk og tåler utfordringer. Watch GT 3 SE er vanntett til en dybde på 50 meter (5ATM) i 10 minutter. Klokken har også integrert teknologi som gir utmerket posisjonering for alle treningøktene og som fungerer med de fem satellittsystemene GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo og QZSS.

Det finnes også 100 forskjellige sportsmoduser, smarte løpeplaner og Huaweis egneutviklede TruSport-algoritme som skal gi deg som bruker innsiktsfulle ytelsesanalyser og forslag basert på forskjellige treningsdata.

Prater du i søvne?

Ifølge produsenten gir Huawei TruSleep 3.0 (som også er utviklet av produsenten selv) forbedringer og økt nøyaktighet for søvnmåling. Den kan måle kvaliteten på søvnen, samtidig som den også måler ting som varigheten av søvnen og tid i ulike søvnstadier, presentert på en oversiktlig måte i Huawei Helse-appen. I tillegg kan smartklokken ta opp om du snakker i søvne eller snorker for å gi deg innsikt i dine søvnvaner og komme med forslag for å forbedre søvnen din. Klokken kan også gi deg data om hjertefrekvens og stressnivå.

Watch GT 3 SE veier 35,6 gram og har en tykkelse på 11 mm. Den finnes i fargene Graphite Black og Wilderness Green og skal ha en batteritid på 14 dager, og den er kompatibel med både iOS og Android.

Redaksjonen har blitt lovet et produkt til test, så en anmeldelse kommer.

Pris og tilgjengelighet

Huawei Watch GT 3 SE kan kjøpes nå til 1.990 kr.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Følg Lyd & Bilde