TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Ny iPad-lansering er like rundt hjørnet

I alt lanserer Apple tre nye iPads.

forfatter
Publisert 18.10.22 - 10:56

Om få dager er Apple klar med nye produkter. Det forteller i hvert fall det amerikanske finansmediet Bloomberg.

Ifølge Bloomberg er det snakk om en ren iPad-oppdatering med i alt tre nye produkter.

Først og fremst kommer det to nye utgaver av Apples iPad Pro. Med hhv. 11″ og 12,9″ skjerm og begge med den nyeste M2-prosessoren.

Det flate designet fra de siste iPad Pro- og iPad Air-modellene beholdes, og den tredje nye iPad-en, en oppdatering av den billigste iPad-modellen, får også det nye designet samt USB-C i stedet for Lightning-port.

Les også Slik blir iOS 16 Et nytt operativsystem er på vei til din iPhone. Ingenting revolusjonerende, men du får et drøss av spennende funksjoner
iOS16 TOP 1536x864 1

Lanseringen skjer uten pomp og prakt. Det blir altså ingen stor fysisk begivenhet i Cupertino. Produktene vil dukke opp på Apples nettsider, og pressen vil motta en pressemelding, forutser Bloomberg. Angivelig fordi Apple selv vet at denne lanseringen ikke er viktig nok til å fortjene mye oppmerksomhet.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia kan nå kjøpe originale reservedeler og verktøy fra Apple.
En klokke til trening Utrolig robust treningsklokke med en batteritid som slår de fleste. At den dessuten både er klimasmart og pen, gjør heller ikke noe.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Følg Lyd & Bilde