TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny generasjon smartklokker og aktivitetsmålere fra Fitbit

Målet er at klokken ska bli ett med brukeren og dermed skape bedre forutsetninger for et sunt liv.

forfatter
Publisert 30.08.22 - 14:11

Fitbit oppdaterer nå Sense- og Versa-familien med Sense 2 og Versa 4. Begge har fått et slankere design for å kunne brukes 24/7 for best mulig uttelling.

Begge klokkene har nå fysiske knapper igjen, og de skal begge ha en batteritid på seks dager. Søvn- og pulsmåling, skrittelling, aktivitetssensor og stressmåling er selvfølgelig også tilgjengelig på de nye modellene.

Hvis du har glemt å lade klokken, hevder Fitbit at man kun trenger 12 minutter for at klokken skal holde i ett døgn.

Fitbit Sense 2
Fitbit Sense 2. (Foto: Fitbit)

Fitbit Sense 2

Om du er mest interessert i å holde styr på helsen, er Sense 2 kanskje det beste valget. Denne har innebygd Body Response Sensor som kontinuerlig skal måle stressnivå, dag og natt. En kombinasjon av klokkens pulsmåling, kroppstemperatur, EDA-sensor og pulsvariasjon bidrar til å øke din bevissthet om hva som stresser deg i hverdagen. Alt for at du skal kunne gjøre forandringer som bidrar til å bedre helsen.

Snart skal Sense 2 også være i stand til å gjøre brukeren oppmerksom på uregelmessige hjerteslag og på sikt varsle om tidlige tegn på atrieflimmer. Skulle dette forekomme, sendes en push-melding til mobilen eller i Fitbit-appen.

Fitbit Versa 4
Fitbit Versa 4. (Foto: Fitbit)

Fitbit Versa 4

Om du er opptatt av trening, kan Versa 4 være det beste valget for deg. Her er det 40 ulike treningsmoduser med alt fra yoga og intervalltrening til nyhetene CrossFit, dans og vektløft.

Fitbit Inspire 3
Fitbit Inspire 3. (Foto: Fitbit)

Fitbit Inspire 3

Aktivitetsarmbåndet Inspire 3 egner seg for de som ikke nødvendigvis ønsker seg en smartklokke. Med denne har du skrittelling, pulsmåling og søvnfunksjoner. Den har en AMOLED-fargeskjerm som sies å være synlig selv i dagslys. Batteritiden er oppgitt til 10 dager.

Hvilket dyr er du når du sover?

Fitbits nyeste modeller er, sammen med Fitbit Premium, også utstyrt med Fitbits Sleep Profiler. Denne funksjon skal gi en langsiktig analyse av brukerens søvnmønstre, beregnet ut fra faktorer som søvnvarighet, tid i dyp søvn samt leggetid. Søvndataene skal være enklere å tolke med utvalgte «dyrekarakterer», slik at du som bruker kan få mer innsikt og tips til hvordan du kan forbedre din egen søvnkvalitet.

Fitbit har valgt ut seks forskjellige dyr som brukere kan «bli». Hver av dem valgt for sitt distinkte søvnmønster, og som korrelerer med hvert dyrs søvnstil og mønster. De sovende dyrene vil kunne endre seg fra måned til måned, basert på hvordan du sover.

Sense 2 og Versa 4 får også Google Maps og Google Wallet, som begge lanseres til høsten.

Tilgjengelighet og priser:

Inspire 3 kommer til salg fra midten av september, mens Sense 2 og Versa 4 kommer i slutten av september.

  • Inspire 3: 999 kroner
  • Sense 2: 3.199 kroner
  • Versa 4: 2.499 kroner

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde