TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Ny generasjon av smarte produkter fra Huawei

Innovative produkter for en sunnere livsstil.

forfatter
Publisert 24.05.22 - 15:17

For et par dager siden presenterte Huawei en rekke nye produkter for å hjelpe brukere til en smart og sunn livsstil.

Huawei Watch GT3 Pro

En smart sportsklokke som blant har mulighet til EKG-analyse og måleteknikken TruSeen 5.0+, som kan gi nøyaktig måling av oksygen i blodet og hjertets helse.

Den 1,43 tommer store AMOLED-fargeskjermen har 326 PPI (pikseltetthet) og 466×466 skjermoppløsning. Den høyoppløste skjermen er beskyttet mot riper og slitasje av et safirkrystallglass.

Huawei Watch GT3 PRO
Huawei Watch GT3 Titanium Edition og Huawei Watch GT3 Ceramic Edition som er tilgjengelig med ramme i gulv eller sølv.(Foto: Huawei)

Her loves det mange forskjellige urskiver, og klokken har over 100 treningsmoduser med alt fra løping til en ny fridykkermodus. For å takle denne aktiviteten oppfyller klokken ingeniørstandarden EN 13319 og kan dermed brukes til fridykking helt ned til 30 meter.

Klokken er angitt til en maksimal batteritid på opptil 14 dager på Titanium Edition. På fem minutters lading skal klokken gi ytterligere 24 timer når batteriet er tomt.

Huawei Watch Fit 2

Med 97 forskjellige treningsmoduser er denne treningsklokken spesielt designet for å hjelpe brukeren til å trene hvor som helst. I tillegg har klokken en egen animert personlig trener for 7 utvalgte moduser, som skal demonstrere øvelser og motivere brukeren gjennom økten.

Klokken har også en innebygd høyttaler slik at man ringe via Bluetooth når man er i farta.

Huawei Watch Fit 2
Huawei Watch Fit 2 (Foto: Huawei)

 

Huawei Band 7

Treningsarmbåndet Huawei Band 7 er 10 mm tykt, veier 16 gram og har en AMOLED-skjerm der du kan skreddersy klokkeskiven slik du selv ønsker.

Armbåndet har Huaweis nye løpeteknologi, Running Ability Index (RAI), som vurderer brukerens løpeevner og hjelper med å gjøre forbedringer underveis. Brukere kan også dra nytte av TruSeen 4.0 for å måle hjertefrekvens raskt og nøyaktig.

Huawei Band 7
Huawei Band 7 med funksjoner for helse og fitness. (Foto: Huawei)

Huawei er imidlertid nøye med å presisere at dette ikke er medisinke produkter og at data som måles (som hjertehelse og oksygenmåling) kun er til referanse og ikke skal brukes til klinisk diagnose. De er ikke egnet for brukere under 18 år eller de som er diagnostisert med andre typer hjerterytmeforstyrrelser.

Det er foreløpig ikke noe informasjon om når produktene lanseres eller til hvilken pris. Men du kan nok regne med at Watch GT3 Pro kommer innen sommeren og at du må betale litt over 4.000 kroner.

Huawei Mate Xs 2

Det er for øvrig verdt å nevne at Huawei har en ny mobil på vei – Huawei Mate Xs 2, som er selskapets nyeste flaggskipsmodell blant brettbare mobiler. Her er det snakk om 3D Fiberglass Design som ifølge Huawei skaper en sammensmeltning av estetiske farger og teksturer, en vekt på 255 gram og en tykkelse på 5,4 mm. Et batteri med silisiumanoder for høyere tetthet og dermed høyere kapasitet. Videre kommer den med 66W Huawei SuperCharge som skal kunne lade 90 prosent på kun 30 minutter.

gsmarena 023
Huawei Mate Xs 2 (Foto: Huawei)

Her kommer det også flere innovative multitask-funksjoner for sømløs kontroll når du jobber med flere oppgaver samtidig.

Mest sannsynlig kommer vi nok ikke til å se Huawei Mate Xs 2 på det Skandinaviske markedet.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lansert i Kina Den nye Xiaomi 12S-serien består av tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.
For utendørstrening Finske Suunto lager, ifølge eget utsagn, produkter for at du skal holde deg aktiv. Enn så lenge må du imidlertid gjøre jobben selv.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend