TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny Garminklokke skal gjøre deg til en bedre golfspiller

Garmin vil hjelpe deg med å prestere på golfbanen

forfatter
Publisert 06.05.22 - 10:31

Approach 12 – 2022 Edition er Garmins nye verktøy for alle golfere. Blant de spesifikke golffunksjonene finnes bl.a. 42.000 ferdiginstallerte baner, avstand til forkant, midt- og bakkant. Den informerer deg om hinder på banen, og displayet skal være lyst nok til å fungere til og med i direkte sollys.

På banen er det spillet som er viktig, funksjonen «Big numbers» (store sifre på skjermen) skal gjøre det med enklere med avstandsmåling.

Approach S12 – 2022 Edition fungerer så klart best sammen med appen Garmin Golf, der du kan dele resultatlister ukentlig, følge med på scoren din i realtid og se opptjente slag. Du trenger ikke å holde styr på å resultatkort, skriv inn scoren på klokka og overfør det til Garmin Golf-appen.

Approach S12
Hvilken farge passer best til dagens outfit? Havblå, skifergrå eller tropisk grønn? (Foto: Garmin)

Har du lyst til å vite hvor langt du kan slå med hver kølle? Par sammen med ett komplett sett av Approach CT sensorer, så får du alle data. Med funksjonen Green View kan du se hele greenens utforming og flytte på plassering av flagg for ytterligere hjelp.

Ifølge pressemeldingen skal det innebygde batteriet vare i opptil 30 timer med GPS, dermed kan man fint ta en dag med 36 hull på golfbanen.

Pris og tilgjengelighet

Klokken finnes i tre nye farger, for å kunne matche dagens outfit på banen.

Prisen ligger på 2.240 kroner og den kan kjøpes nå.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde