Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny Garminklokke skal gjøre deg til en bedre golfspiller

Garmin vil hjelpe deg med å prestere på golfbanen

Skrevet av / 06.05.22 - 10:31
Ny Garminklokke skal gjøre deg til en bedre golfspiller

Approach 12 – 2022 Edition er Garmins nye verktøy for alle golfere. Blant de spesifikke golffunksjonene finnes bl.a. 42.000 ferdiginstallerte baner, avstand til forkant, midt- og bakkant. Den informerer deg om hinder på banen, og displayet skal være lyst nok til å fungere til og med i direkte sollys.

På banen er det spillet som er viktig, funksjonen «Big numbers» (store sifre på skjermen) skal gjøre det med enklere med avstandsmåling.

Approach S12 – 2022 Edition fungerer så klart best sammen med appen Garmin Golf, der du kan dele resultatlister ukentlig, følge med på scoren din i realtid og se opptjente slag. Du trenger ikke å holde styr på å resultatkort, skriv inn scoren på klokka og overfør det til Garmin Golf-appen.

Approach S12
Hvilken farge passer best til dagens outfit? Havblå, skifergrå eller tropisk grønn? (Foto: Garmin)

Har du lyst til å vite hvor langt du kan slå med hver kølle? Par sammen med ett komplett sett av Approach CT sensorer, så får du alle data. Med funksjonen Green View kan du se hele greenens utforming og flytte på plassering av flagg for ytterligere hjelp.

Ifølge pressemeldingen skal det innebygde batteriet vare i opptil 30 timer med GPS, dermed kan man fint ta en dag med 36 hull på golfbanen.

Pris og tilgjengelighet

Klokken finnes i tre nye farger, for å kunne matche dagens outfit på banen.

Prisen ligger på 2.240 kroner og den kan kjøpes nå.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top