Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nothing Phone (2) lanseres 11. juli

Med små designendringer og en ny prosessor.

Skrevet av / 14.06.23 - 18:13
Nothing Phone (2) lanseres 11. juli

I 2022 var Nothing Phone (1) kanskje det mest hypede tech-produktet. Carl Pei, grunnleggeren av Nothing, som også står bak øreproppene Ear (1) og Ear (stick), var opprinnelig med på å stifte OnePlus, så forventningene til den første Nothing-mobilen var naturligvis ganske høye.

Mottakelsen da Phone (1) endelig kom på markedet, var dog litt mer dempet, selv om vi faktisk var ganske fornøyde.

Les også Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?

Nothing er i hvert fall på vei med en oppfølger, Phone (2), og nå vet vi den offisielle lanseringsdatoen. Nothing Phone (2) lanseres den 11. juli kl. 17.00, og hvis du vil følge med på lanseringen, kan du gjøre det her.

Nothing Phone (2) – spesifikasjoner

Nothing Phone (1) var en mellomklassemobil, og det blir Nothing Phone (2) også. Så ikke forvent toppspesifikasjoner fra den kommende Android-smarttelefonen.

Nothing Phone (2)
Bilder lekket av Twitter-brukeren @OnLeaks viser angivelig Nothing Phone (2) med et nytt design, som er mistenkelig likt den gamle iPhone 6. Carl Pei har kalt bildene falske. (Illustrasjon: @OnLeaks)

Nothing har allerede avslørt at den kommende Phone (2) vil ha en Snapdragon 8+ Gen 1-prosessor – nemlig fjorårets raskeste Android-mobilprosessor – og vi har også hørt at Phone (2) vil få et litt større batteri enn forgjengeren, på 4700 mAh.

Det florerer med rykter om de andre spesifikasjoner som minne, lagringsplass, skjermstørrelse, kamera osv., og Twitter-kontoen @OnLeaks har lekket påståtte offisielle illustrasjoner av den kommende telefonen. Carl Pei har imidlertid stemplet bildene som falske på sin Twitter-profil, så bildet over bør tas med en klype salt.

Det som er sikkert derimot er at Nothing Phone (2) vil ha de samme LED-lysene på baksiden, det såkalte Glyph Interface, som Phone (1).

Vi følger selvfølgelig den offisielle lanseringen den 11. juli, og du kan også forvente en test av Nothing Phone (2) her på siden kort tid etter lanseringen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top