Nå kan Windows 10 kjøre Android-apper

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.
Windows 10 Android
Annonse
Annonse
forfatter

Nå kan Windows 10-brukere kjøre Android-apper fra sin Samsung-telefon ved siden av Windows-programmer direkte på PC-en. Som del av en ny funksjon som nå er tilgjengelig for betatestere av appen Din Mobil, tar den speiling av mobilen til et nytt nivå.

En liste med Android-apper kommer nå opp i Din mobil, og disse kan kjøres i Windows. De kjøres i et separat vindu utenfor Din mobil-appen, speilet fra mobiltelefonen.

Multitasking i Windows 10

Windows 10-brukere kan også multitaske med andre Windows-apper, og du veksler lett mellom dem med alt+tab. Akkurat som vanlig. Appene kan til og med festes til oppgavelinjen eller Start-menyen.

At man enkelt kan feste ønsket Android-app til oppgavelinjen og kjøre den som om den skulle være en hvilken som helst Windows-app er et meget kjærkomment steg i å forene PC-en med mobilen.

Flere apper med Galaxy Note 20

Med Samsung Galaxy Note 20 kan man dessuten kjøre flere Android-apper side ved side, når en oppdatering kommer senere på året. Microsoft vil også tilby funksjonen til flere Samsung-enheter i fremtiden.

Ikke alle Android-apper vil fungere knirkefritt. Noen kan apper være blokkert fra å castes til andre skjermer, da vil du i stedet få svart PC-skjerm. Enkelte apper responderer heller ikke på keyboard eller mus, og noen vil fungere men spille lyd via telefonen.

Hvis du ønsker å teste de nye funksjonene i Din mobil, trenger du først og fremst en Samsung-mobil. Deretter må du søke om å bli Windows Insider betatester. Søk deretter om å bli med i Release Preview-gruppen, slik at du kan teste nye funksjoner uten å måtte laste ned nyeste betaversjon av hele Windows 10 operativsystemet. Dette vil gi deg tilgang til Din mobil før den slippes offisielt. Vi vet ikke når den offisielle versjonen slippes.

Forøvrig, at det kun gjelder Samsung-mobiler på nåværende tidspunkt, betyr slettes ikke at andre mobiler ikke kan støttes i fremtiden.

Kilde: The Verge

(artikkelbilde: The Verge)

/registrer deg for å lese denne artikkelen gratis

Vennligst bekreft før registrering

Jeg godtar Lyd & Bildes vilkår og betingelser. Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og informasjon. Dette kommer kun noen få ganger i måneden. Du kan melde deg av når som helst.

eller registrer med e-post

Glemt ditt passord? Tast inn din e-post og du vil motta en link hvor du kan lage nytt passord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
Etter opptøyene i Washington har de sosiale mediene tatt noen grep. Er det sensur eller ren nødvendighet?
SoundBeamer er en lydenhet for skrivebordet, som stråler lyden direkte til hvert øre.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sony a1 får ikke bare 8K-video og 50 Mp, det er gnistrende raskt også.
BMWs kommende elbil får kjørt seg på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.