Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå kan Windows 10 kjøre Android-apper

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Skrevet av / 07.08.20 - 14:04
Nå kan Windows 10 kjøre Android-apper

Nå kan Windows 10-brukere kjøre Android-apper fra sin Samsung-telefon ved siden av Windows-programmer direkte på PC-en. Som del av en ny funksjon som nå er tilgjengelig for betatestere av appen Din Mobil, tar den speiling av mobilen til et nytt nivå.

En liste med Android-apper kommer nå opp i Din mobil, og disse kan kjøres i Windows. De kjøres i et separat vindu utenfor Din mobil-appen, speilet fra mobiltelefonen.

Multitasking i Windows 10

Windows 10-brukere kan også multitaske med andre Windows-apper, og du veksler lett mellom dem med alt+tab. Akkurat som vanlig. Appene kan til og med festes til oppgavelinjen eller Start-menyen.

At man enkelt kan feste ønsket Android-app til oppgavelinjen og kjøre den som om den skulle være en hvilken som helst Windows-app er et meget kjærkomment steg i å forene PC-en med mobilen.

Flere apper med Galaxy Note 20

Med Samsung Galaxy Note 20 kan man dessuten kjøre flere Android-apper side ved side, når en oppdatering kommer senere på året. Microsoft vil også tilby funksjonen til flere Samsung-enheter i fremtiden.

Ikke alle Android-apper vil fungere knirkefritt. Noen kan apper være blokkert fra å castes til andre skjermer, da vil du i stedet få svart PC-skjerm. Enkelte apper responderer heller ikke på keyboard eller mus, og noen vil fungere men spille lyd via telefonen.

Hvis du ønsker å teste de nye funksjonene i Din mobil, trenger du først og fremst en Samsung-mobil. Deretter må du søke om å bli Windows Insider betatester. Søk deretter om å bli med i Release Preview-gruppen, slik at du kan teste nye funksjoner uten å måtte laste ned nyeste betaversjon av hele Windows 10 operativsystemet. Dette vil gi deg tilgang til Din mobil før den slippes offisielt. Vi vet ikke når den offisielle versjonen slippes.

Forøvrig, at det kun gjelder Samsung-mobiler på nåværende tidspunkt, betyr slettes ikke at andre mobiler ikke kan støttes i fremtiden.

Kilde: The Verge

(artikkelbilde: The Verge)

https://youtu.be/OMsylV9JmeQ

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Huaweis etterfølger kommer tilbake

Gemini Nano for Pixel 8 er nå her

Ærlig talt, Apple?

Nå skal budsjettmobiler være lekre

Apples årlige programvareoppdatering

Slapp av! Litt skjermlys skader ikke søvnen

Gemini-appen på norsk

Samsungs smartklokker får kunstig intelligens

57 prosent av Googles mobilkunder vil bytte

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Scroll to Top