Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nå kan Windows 10 kjøre Android-apper

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.
Windows 10 Android

Nå kan Windows 10-brukere kjøre Android-apper fra sin Samsung-telefon ved siden av Windows-programmer direkte på PC-en. Som del av en ny funksjon som nå er tilgjengelig for betatestere av appen Din Mobil, tar den speiling av mobilen til et nytt nivå.

En liste med Android-apper kommer nå opp i Din mobil, og disse kan kjøres i Windows. De kjøres i et separat vindu utenfor Din mobil-appen, speilet fra mobiltelefonen.

Multitasking i Windows 10

Windows 10-brukere kan også multitaske med andre Windows-apper, og du veksler lett mellom dem med alt+tab. Akkurat som vanlig. Appene kan til og med festes til oppgavelinjen eller Start-menyen.

At man enkelt kan feste ønsket Android-app til oppgavelinjen og kjøre den som om den skulle være en hvilken som helst Windows-app er et meget kjærkomment steg i å forene PC-en med mobilen.

Flere apper med Galaxy Note 20

Med Samsung Galaxy Note 20 kan man dessuten kjøre flere Android-apper side ved side, når en oppdatering kommer senere på året. Microsoft vil også tilby funksjonen til flere Samsung-enheter i fremtiden.

Ikke alle Android-apper vil fungere knirkefritt. Noen kan apper være blokkert fra å castes til andre skjermer, da vil du i stedet få svart PC-skjerm. Enkelte apper responderer heller ikke på keyboard eller mus, og noen vil fungere men spille lyd via telefonen.

Hvis du ønsker å teste de nye funksjonene i Din mobil, trenger du først og fremst en Samsung-mobil. Deretter må du søke om å bli Windows Insider betatester. Søk deretter om å bli med i Release Preview-gruppen, slik at du kan teste nye funksjoner uten å måtte laste ned nyeste betaversjon av hele Windows 10 operativsystemet. Dette vil gi deg tilgang til Din mobil før den slippes offisielt. Vi vet ikke når den offisielle versjonen slippes.

Forøvrig, at det kun gjelder Samsung-mobiler på nåværende tidspunkt, betyr slettes ikke at andre mobiler ikke kan støttes i fremtiden.

Annonse

Kilde: The Verge

(artikkelbilde: The Verge)

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.