Search
Generic filters

Nå kan Windows 10 kjøre Android-apper

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Windows 10 Android

Nå kan Windows 10-brukere kjøre Android-apper fra sin Samsung-telefon ved siden av Windows-programmer direkte på PC-en. Som del av en ny funksjon som nå er tilgjengelig for betatestere av appen Din Mobil, tar den speiling av mobilen til et nytt nivå.

En liste med Android-apper kommer nå opp i Din mobil, og disse kan kjøres i Windows. De kjøres i et separat vindu utenfor Din mobil-appen, speilet fra mobiltelefonen.

Multitasking i Windows 10

Windows 10-brukere kan også multitaske med andre Windows-apper, og du veksler lett mellom dem med alt+tab. Akkurat som vanlig. Appene kan til og med festes til oppgavelinjen eller Start-menyen.

At man enkelt kan feste ønsket Android-app til oppgavelinjen og kjøre den som om den skulle være en hvilken som helst Windows-app er et meget kjærkomment steg i å forene PC-en med mobilen.

Flere apper med Galaxy Note 20

Med Samsung Galaxy Note 20 kan man dessuten kjøre flere Android-apper side ved side, når en oppdatering kommer senere på året. Microsoft vil også tilby funksjonen til flere Samsung-enheter i fremtiden.

Ikke alle Android-apper vil fungere knirkefritt. Noen kan apper være blokkert fra å castes til andre skjermer, da vil du i stedet få svart PC-skjerm. Enkelte apper responderer heller ikke på keyboard eller mus, og noen vil fungere men spille lyd via telefonen.

Hvis du ønsker å teste de nye funksjonene i Din mobil, trenger du først og fremst en Samsung-mobil. Deretter må du søke om å bli Windows Insider betatester. Søk deretter om å bli med i Release Preview-gruppen, slik at du kan teste nye funksjoner uten å måtte laste ned nyeste betaversjon av hele Windows 10 operativsystemet. Dette vil gi deg tilgang til Din mobil før den slippes offisielt. Vi vet ikke når den offisielle versjonen slippes.

Forøvrig, at det kun gjelder Samsung-mobiler på nåværende tidspunkt, betyr slettes ikke at andre mobiler ikke kan støttes i fremtiden.

Kilde: The Verge

(artikkelbilde: The Verge)

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.