Search
Generic filters

Nå kan Windows 10 kjøre Android-apper

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.

Windows 10 Android

Nå kan Windows 10-brukere kjøre Android-apper fra sin Samsung-telefon ved siden av Windows-programmer direkte på PC-en. Som del av en ny funksjon som nå er tilgjengelig for betatestere av appen Din Mobil, tar den speiling av mobilen til et nytt nivå.

En liste med Android-apper kommer nå opp i Din mobil, og disse kan kjøres i Windows. De kjøres i et separat vindu utenfor Din mobil-appen, speilet fra mobiltelefonen.

Multitasking i Windows 10

Windows 10-brukere kan også multitaske med andre Windows-apper, og du veksler lett mellom dem med alt+tab. Akkurat som vanlig. Appene kan til og med festes til oppgavelinjen eller Start-menyen.

At man enkelt kan feste ønsket Android-app til oppgavelinjen og kjøre den som om den skulle være en hvilken som helst Windows-app er et meget kjærkomment steg i å forene PC-en med mobilen.

Flere apper med Galaxy Note 20

Med Samsung Galaxy Note 20 kan man dessuten kjøre flere Android-apper side ved side, når en oppdatering kommer senere på året. Microsoft vil også tilby funksjonen til flere Samsung-enheter i fremtiden.

Ikke alle Android-apper vil fungere knirkefritt. Noen kan apper være blokkert fra å castes til andre skjermer, da vil du i stedet få svart PC-skjerm. Enkelte apper responderer heller ikke på keyboard eller mus, og noen vil fungere men spille lyd via telefonen.

Hvis du ønsker å teste de nye funksjonene i Din mobil, trenger du først og fremst en Samsung-mobil. Deretter må du søke om å bli Windows Insider betatester. Søk deretter om å bli med i Release Preview-gruppen, slik at du kan teste nye funksjoner uten å måtte laste ned nyeste betaversjon av hele Windows 10 operativsystemet. Dette vil gi deg tilgang til Din mobil før den slippes offisielt. Vi vet ikke når den offisielle versjonen slippes.

Forøvrig, at det kun gjelder Samsung-mobiler på nåværende tidspunkt, betyr slettes ikke at andre mobiler ikke kan støttes i fremtiden.

Kilde: The Verge

(artikkelbilde: The Verge)

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.