Myggmikrofon til iPhone

Med Sennheisers ClipMic Digital, kan du plugge en mygg i mobilen, for bedre lyd på opptaket.

Skrevet av / 22.05.15 - 08:13
Myggmikrofon til iPhone

Mobilen er en ypperlig diktafon, men lydkvaliteten lider gjerne under mye støy rundt intervjuobjektet. I slike situasjoner skulle man hatt en bedre mikrofon, som ikke plukker opp så mye støy.

Proffene bruker myggmikrofoner som de fester på den som skal snakke, og nå finnes det en mygg som kan plugges rett i mobilen.

Sennheisers ClipMic Digital er en komplett ME2 mygg med klips som festes på klærne, og en Apple Lightning-kontakt i den ene enden. Som bare passer i iPhone fra iPhone 5 og nyere.

sennheiser-stHvis man samtidig har en Apple Watch, kan man styre opptaket fra klokken på armen, legge til markører, eller velge opptaksnivå.

Opptakene kan lagres i opp til 24-bit/96 kHz kvalitet, og man kan justere lyden med en equaliser i Apogee Maestro Appen. Myggen koster under 2000 kr og inkluderer en bæreveske.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top