Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MWC 2024: OnePlus lanserer smartklokke med Google Wear OS 4.0

OnePlus Watch 2 skal holde i opptil 100 timer.

Skrevet av / 27.02.24 - 10:01
MWC 2024: OnePlus lanserer smartklokke med Google Wear OS 4.0

Med den nye OnePlus Watch 2 tilbyr OnePlus en komplett pakke med Google-apper, trenings- og helseovervåking, og samtidig en klokke som skal holde dobbelt så lenge som de fleste andre smartklokker på markedet før du må finne frem laderen.

Helt opptil 100 timer, lovet OnePlus på Mobile World Congress i Barcelona da den nye smartklokken ble lansert. Hemmeligheten bak den lange batteritiden skal være OnePlus’ egenutviklede Dual-Engine Architecture. OnePlus Watch 2 har to prosessorer under urskiven, Snapdragon W5 og BES 2700 MCU, der førstnevnte kjører Google Wear OS 4.0 og sistnevnte kjører et sanntidsstyringssystem som tar seg av enkle oppgaver i bakgrunnen.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 presenteres på Mobile World Congress i Barcelona (Foto: Peter Gotschalk).

Vi har gjort omfattende oppdateringer av det hybride Wear OS-grensesnittet for å støtte nye funksjoner som kjører på OnePlus’ Dual-Engine-arkitektur», sier John Renaldi, Senior Director of Product and Design, Wear OS by Google.

 

«Takket være dette samarbeidet kan OnePlus Watch 2 sømløst veksle mellom den strømbesparende og den høytytende motoren for å levere en funksjonsrik, førsteklasses smartklokkeopplevelse med optimalisert batterilevetid», fortsetter han.

Og det er takket være denne spesielle tekniske løsningen, samt klokkens 500 mAh-batteri, at OnePlus Watch 2 vil kunne fungere i opptil 100 timer, meddelte OnePlus i Barcelona.

Trening og helse

OnePlus Watch 2 leveres med over 100 ulike treningsprogrammer som støtter alt fra badminton til skisport. Og det å gå tur med hunden er også en sport!

Smartklokken kan også overvåke brukerens nattesøvn, og konstant pulsmåling gir brukeren innsikt i hvor stresset man er til enhver tid.

Alle trenings- og helsefunksjoner synkroniseres med mobilen via OHealth-appen, som også brukes sammen med en rekke Oppo-produkter.

Google Wear OS 4.0

I motsetning til OnePlus’ første smartklokke, OnePlus Watch, støtter etterfølgeren Wear OS 4.0, noe som betyr at OnePlus Watch 2 er fullt integrert med alle Google-apper, inkludert Maps, Wallet, Calendar og Google Assistant.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 er den første smartklokken fra OnePlus med Google Wear OS. (Foto: Peter Gotschalk)

Det betyr også at OnePlus Watch 2 fungerer sømløst med alle Android-baserte smarttelefoner – ikke bare mobiler fra OnePlus.

Design

Men hvis du er mest opptatt av design og estetikk, er det ingen tvil om at OnePlus Watch 2 er et flott tilbehør hvis du allerede eier en OnePlus-mobil.

Utseendet er inspirert av designspråket til OnePlus 12-serien, og klokken har også en urskive i 2,5D safirglass, mens selve klokken er laget av rustfritt stål.

Les også OnePlus 12 går ett skritt videre OnePlus 12 har mye å leve opp til. Heldigvis lever den - nesten - opp til forventningene.

OnePlus Watch 2 er både IP68-sertifisert og støt- og vanntett i henhold til MIL-STD-810H- og 5ATM-standardene.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 fås bl.a. i fargen Black Steel. (Foto: Peter Gotschalk)

Pris og tilgjengelighet

OnePlus Watch 2 kan forhåndsbestilles nå og vil være tilgjengelig i butikk i begynnelsen av mars til en veiledende utsalgspris på 3.990 kroner. Klokken er tilgjengelig i fargene Black Steel og Radiant Steel.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top