TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Mi Band 7 får en Pro-variant

Med Mi Band 7 Pro byr Xiaomi på forandringer på både ut- og innsiden.

forfatter
Publisert 11.07.22 - 12:32

Rent utseendemessig skiller Mi Band 7 Pro seg fra Mi Band 7, det ligner mer en smartklokke enn et aktivitetsarmbånd. Det har en 1,64 tommers rektangulær AMOLED-skjerm med en oppløsning på 280 x 456 piksler. Innfatningen på skjermen fås i svart eller gull, og hvis du er typen som liker litt forandring er det også mulig å velge armbånd i flere forskjellige farger som Stretch Blue, Meditation Green, Night Leap Black, Joy Live Pink, Vitality Orange og Resting White.

Og dersom det ikke skulle være nok, er det også to spesialutgaver: Monet Gray og Van Gogh Green.

tempFileForShare 20220709 170547 2
Innfatningen på skjermen fås i svart eller gull, og det er et hav av farger på armbåndet å velge mellom. (Foto: Xiaomi)

Den største nyheten er den dedikerte GPS-mottakeren som støtter global navigering eller GNSS, slik at armbåndet fungerer på de aller fleste steder i verden. Det betyr også at du ikke trenger å ta med deg mobilen for å registrere treningsøkter. Mi Band 7 Pro skal angivelig også ha NFC til trådløs betaling.

Det er 117 forskjellige sportsmoduser å velge mellom, og hvis du foretrekker å løpe er det også forskjellige spesielle løpemoduser.

Tradisjonelle helsefunksjoner som pulsmåling og registrering av oksygentilførsel og søvn er det også.

Mi Band 7 Pro har angivelig 5ATM-sertifisering, og kan dermed tas med på bad eller på svømmetur. Ifølge Xiaomi har armbåndet 12 dagers batteritid ved vanlig bruk og seks dager hvis du maksimalt bruk. Armbåndet har også en light-sensor som sørger for automatisk justering av lysstyrken.

I likhet med Smart Band 7 er det Always-on-display-modus, som kan tilpasses forskjellige klokkeskiver som skal matche de forskjellige utbyttbare armbåndene.

Pris og tilgjengelighet: Smart Band 7 Pro

I skrivende stund har vi ikke informasjon om pris eller tilgjengelighet på det nordiske markedet. Men vi gjetter at prisen blir rundt 1.000 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Både analog og smart Med den nye klokken vivomove Trend blandes den analoge stilen med smarte funksjoner.
Test av Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ønsket å ha en ferdig test av den nyeste Samsung-topptelefonen klar til i dag. Men Samsung sa nei. Og den koreanske elektronikk-giganten er langt fra den eneste elektronikkprodusenten som lider av tvangsnevroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lanserer tre nye smarttelefoner med toppspesifikasjoner. Mobilene er tilgjengelig for salg allerede i dag.
lbpluss
Når nesten hele veien En svært bra treningsklokke som har alt. Inkludert katastrofal batteritid og høy prislapp.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
Følg Lyd & Bilde