Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Mi Band 7 får en Pro-variant

Med Mi Band 7 Pro byr Xiaomi på forandringer på både ut- og innsiden.

Skrevet av / 11.07.22 - 12:32
Mi Band 7 får en Pro-variant

Rent utseendemessig skiller Mi Band 7 Pro seg fra Mi Band 7, det ligner mer en smartklokke enn et aktivitetsarmbånd. Det har en 1,64 tommers rektangulær AMOLED-skjerm med en oppløsning på 280 x 456 piksler. Innfatningen på skjermen fås i svart eller gull, og hvis du er typen som liker litt forandring er det også mulig å velge armbånd i flere forskjellige farger som Stretch Blue, Meditation Green, Night Leap Black, Joy Live Pink, Vitality Orange og Resting White.

Og dersom det ikke skulle være nok, er det også to spesialutgaver: Monet Gray og Van Gogh Green.

tempFileForShare 20220709 170547 2
Innfatningen på skjermen fås i svart eller gull, og det er et hav av farger på armbåndet å velge mellom. (Foto: Xiaomi)

Den største nyheten er den dedikerte GPS-mottakeren som støtter global navigering eller GNSS, slik at armbåndet fungerer på de aller fleste steder i verden. Det betyr også at du ikke trenger å ta med deg mobilen for å registrere treningsøkter. Mi Band 7 Pro skal angivelig også ha NFC til trådløs betaling.

Det er 117 forskjellige sportsmoduser å velge mellom, og hvis du foretrekker å løpe er det også forskjellige spesielle løpemoduser.

Tradisjonelle helsefunksjoner som pulsmåling og registrering av oksygentilførsel og søvn er det også.

Mi Band 7 Pro har angivelig 5ATM-sertifisering, og kan dermed tas med på bad eller på svømmetur. Ifølge Xiaomi har armbåndet 12 dagers batteritid ved vanlig bruk og seks dager hvis du maksimalt bruk. Armbåndet har også en light-sensor som sørger for automatisk justering av lysstyrken.

I likhet med Smart Band 7 er det Always-on-display-modus, som kan tilpasses forskjellige klokkeskiver som skal matche de forskjellige utbyttbare armbåndene.

Pris og tilgjengelighet: Smart Band 7 Pro

I skrivende stund har vi ikke informasjon om pris eller tilgjengelighet på det nordiske markedet. Men vi gjetter at prisen blir rundt 1.000 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top