TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Mer informasjon om OnePlus Z

Kan bli lansert allerede denne måneden.

forfatter
Publisert 05.06.20 - 11:52

OnePlus har nylig lansert OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som begge er toppmobiler i den dyre enden av prisskalaen.

Men kort tid etter lanseringen begynte vi å høre rykter om en ny og billigere smarttelefon fra OnePlus, som skulle følge opp mellomklasse-mobilen OnePlus X fra 2015.

Den nye modellen skal angivelig få navnet OnePlus Z, og allerede for en måned siden hevdet diverse leaks at mobilen ville få en skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens samt en MediaTek Dimensity 1000-SoC prosessor med 5G-støtte.

Nå har det kommet nye opplysninger, som til dels bekrefter de tidligere ryktene.

I tillegg har tyske Winfuture funnet en hittil ukjent OnePlus-mobil i benchmarkverktøyet Geekbenchs online-database.

Testresultat for en ukjent OnePlus-mobil fra benchmark-verktøyet Geekbench 5.

Mobilen går under modellnavnet OnePlus AC2003, og Geekbench-databasen viser et testresultat lastet opp fra Geekbench 5, som er den nyeste versjonen av benchmark-verktøyet.

Utover selve resultatet – 612 (single-core) og 1.955 (multi-core) som er ganske bra og sammenlignet med Xiaomi Mi Note 10 og Huawei P30 – avslører Geekbench, at den ukjente OnePlus-mobil kommer med et såkalt «Lito»-kort fra Qualcomm. Det passer sammen med den åttekjernede Snapdragon 765-prosessoren, som kommer med integrert Snapdragon X52 5G-modem.

Dessuten er den testede mobilen utstyrt med hele 12 GB LPDDR4-RAM.

Androidpit.de spår at OnePlus Z vil bli lansert allerede i løpet av juni måned. Prisen forventes å ligge på ca EUR 600 tilsvarende rundt 6.400 kroner, som er bare 700-800 kroner billigere enn den minste OnePlus 8-modellen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde