Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Månedens iPhone spill

Vi sjekker ut Hero of Sparta og Dexter The Game.

Skrevet av / 26.11.10 - 10:00
Månedens iPhone spill

Dexter The Game

Dette er spillet som er basert på den populære serien fra Showtime som har tatt både USA og oss her hjemme med storm. Historien om en analytiker i politiet med en litt mørkere side og med en litt annerledes hobby enn de som vanligvis velger den yrkesgrenen. Man er nemlig også i dette spillet en blodtørstig og hevngjerrig morder på jakt etter forbrytere for å gi dem den straffen de egentlig fortjener. Dexter må velge ut ofrene sine med omhu, samle bevismateriale mot dem, overvåke og forfølge dem før han tar dem med seg til stedet der de skal få møte sin skaper.

De som har sett serien, noe som forøvrig ikke er et must for å spille dette spillet, vil kjenne igjen stemmene til skuespillerne i de over 1000 dialogene som er lagt inn og som vi med stor frihet kan velge i selv når vi konfronterer forbryterne. Vi kjenner også igjen metodene, redskapene og det litt forskrudde virkelighetsoppfatningen til Dexter, samt den litt mørke atmosfæren serien gir oss. Også dette spillet styres med onscreen joysticks, spillopplevelsen er god og kan vare i hele åtte timer!
Passer for iPhone – 35 kroner

Hero of Sparta II

I denne oppfølgeren er Argos tilbake i Sparta etter å ha kjempet seg ut av Helvetes klør, bare for å finne at Hades ar utslettet alt og overtatt der også… Her baser vi oss igjennom forrykende kamper, med enda større fiender, i en orgie av fete kombinasjoner og kampteknikker. Man styrer karakteren med onscreen joysticks og knapper. Det har vært oppgraderinger på nye våpen, nye krefter og hver level gir nå en egen erfaring. Spillopplevelsen økes også av at i dette spillet er det mer interaksjon med omverdenen i form av at man kan bevege seg friere, klatre og knuse gjenstander for å finne  ting. Kampene byr også på mer frihet ettersom man kan velge mellom flere ulike kombinasjoner. Når dette er sakt er storyen syltynn med en helt som vender hjem til intet. Vi knyttes ikke til karakteren og spillet kan oppsummeres kort i blodige og ville kamper, vold, samling av edelstener og ødeleggelse av kasser og urner. Tross dette er spillet god underholdning, scorer høyt på lengde , grafikk og er en god kontrast til de sukkersøte «ballongspillene» og fugle-skyting som iStore domineres av om dagen.
Passer for iPhone – 39 kroner

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top