TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Månedens iPhone-applikasjoner

Her er månedens iPhone applikasjoner

forfatter
Publisert 27.09.10 - 10:00

iBooks
Boklesere er ikke noe nytt, men med iBooks kan man kjøpe bøker og laste ned til iPhone og iPad, rett fra iTunes.

iBooks er en app for bøker, hvor man kan kjøpe og laste ned bøker direkte til iPhone, iPod touch eller iPad. Man kan ha samme bok på begge, for bøkene synkroniseres trådløst slik at man kan fortsette å lese boken på en iPad senere, fra samme sted som man sluttet å lese på en iPhone. Man kan lese ebøkene enten i landskap eller portrettvisning, bla hurtig til en side, legge inn bokmerker og forstørre teksten. Bakgrunnen kan endres fra hvit til sepiatonet, og  man kan lage sitt eget bibliotek med ebøker og PDF-er. Men man må ha oppdatert iPhone eller iPod touch til operativsystemet iOS4 først. Foreløpig er bokhandelen man får tilgang til med iBooks, full av klassikere. Mange av dem på engelsk, men det dukker opp nye boktitler hele tiden. Du finner – foreløpig – ikke Knausgård i Apples bokbutikk, og det er ennå uklart hvor raskt nye boktitler havner i iBooks butikken.
Passer for iPhone og iPad – gratis

Zinio magasinleser
Med Zinio app på mobilen har man en hel bladkiosk i lommen. Ingen grunn til å fylle bagasjen med magasiner, når man kan ha dem på mobilen. Zinio er en gratis app til iPhone og iPad. Den gir deg tilgang til en mengde magasiner som du kan laste ned til mobilen, legge i biblioteket ditt for evig om du vil, og du kan ta frem ønsket magasin på skjermen, og lese det du vil når det passer deg. Noen av magasinene er gratis eller laget i en gratis digitalversjon med redusert sidetall, men de fleste koster penger. Et abonnement på for eksempel Road & Track eller Elle, koster 8 dollar, for et helt år. Man kan også kjøpe bare en utgave av magasinet man ønsker å lese, og det blir liggende på mobilen for senere lesning. Appen synkroniserer innholdet i biblioteket med tilsvarende bibliotek på en iPad eller iMac, slik at man har tilgang til innholdet på flere plattformer.
Passer for iPhone og iPad – gratis
TIME Mobile
Det anerkjente Time magazine har også en egen magasinleser for iPad, mens Time Mobile er en gratisvariant for iPhone. Hvis man ikke trenger å lese hele Time magazine fra perm til perm, kan gratisvarianten for iPhone være et passende alternativ til et digitalt abonnement. Med Time Mobile holder man seg oppdatert på siste nytt om politikk og finans, og får tilgang til artikler og podcaster. Artikler kan lagres for senere lesning, og man kan dele innhold med venner på Facebook og Twitter.
Passer for iPhone – gratis

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde