Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lenovo Tech World med bøybar mobil og smarte AI-funksjoner

På Lenovos årlige tech-event viste Motorola frem maskinvarekonsepter og nyttig programvare.

Skrevet av / 30.10.23 - 09:30
Lenovo Tech World med bøybar mobil og smarte AI-funksjoner

På årets Lenovo Tech World var det en rekke foredragsholdere som fortalte om Lenovos forskning og hvilke spennende områder de vil satse på i fremtiden. Mye handlet naturligvis om AI, men datterselskapet Motorola viste også en øyeåpnende nyhet innen maskinvare.

Foto: Lenovo

Det handlet om en FHD+ POLED-skjerm som kan bøyes og formes etter dine behov. I flat modus byr 6,9-tommersskjermen på en standard Android-opplevelse. Men hvis du bøyer bunnen til en fot, tilpasses grensesnittet til den gjenværende 4,6-tommers skjermen. Perfekt for å vise notater på skrivebordet.

Foto: Christopher Dilts / Motorola

Men når du skal ut om sommeren, er det ikke sikkert du har noen lommer som egner seg til å oppbevare mobilen i. Det er ikke noe problem, for det er bare å bøye mobilen helt sammen. Da fungerer det gjenværende skjermområdet akkurat som den ytre skjermen på den sammenleggbare Motorola Razr-mobilen.

Mobile AI-funksjoner 

Motorola har lenge tilbudt smarte funksjoner i mobilene sine, og MotoAI fortsetter å utvikle seg for å lære hvordan du bruker mobilen og hjelpe deg. Den vil kunne svare på spørsmål du har, lage utkast til meldinger, planlegge aktiviteter og mye mer. En fordel er at dataene dine ikke forlater enheten, men at prosesseringen skjer direkte på mobilen.

Blant de andre funksjonene de også jobber med, er en dokumentskanner som fjerner krøll og skygger slik at du får et renere bilde til bruk i dokumentasjon og regnskap.

En annen funksjon vil hjelpe deg med å oppsummere lange chatter, e-poster og rapporter og gi deg en rask oversikt over det viktigste innholdet.

Foto: Lenovo

Det ble også demonstrert en funksjon som raskt kan anonymisere skjermbilder fra sosiale medier for å unngå at man ved et uhell kan komme til å utlevere en person på nettet.

 

Les mer på Tech World

MWC 2023: Motorola viser konseptmobil med rullende skjerm

Det er ny teknologi er på vei til mobilbrukerne. Blant annet smarttelefoner med rullende skjermer.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top