Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kundetilfredsheten med Samsung Galaxy S24 når nye høyder

For første gang passerer en Galaxy-mobil den nyeste iPhone-modellen i en kundeundersøkelse.

Skrevet av / 15.02.24 - 17:51
Kundetilfredsheten med Samsung Galaxy S24 når nye høyder

Krigen om mobilkundene har lenge vært en kamp mellom Samsung og Apple. I årevis har det amerikanske selskapet hatt flere fornøyde kunder enn det sørkoreanske. Men i den siste undersøkelsen fra produktanbefalingssiden PerfectRec er tallene snudd for første gang.

Så lenge de har ført statistikk, har iPhone alltid ligget på topp og Galaxy S 10-12 prosent lavere i kundetilfredshet. Men i år har toppkarakterene for Galaxy S24 plutselig økt med utrolige 16 prosent, og Galaxy S24 Ultra har økt med 6 prosent sammenlignet med fjorårets S23-serie. Samtidig har iPhone 15 falt med én prosent sammenlignet med iPhone 14, og Pro Max har falt med 8 prosent sammenlignet med fjorårets modell.

Grafikk: PerfectRec

Selskapet har hentet inn Google-anmeldelser for kundevurderinger fra amerikanske forhandlere som Best Buy, Verizon og AT&T. Deretter ser de på hvor mange prosent av kundene som gir en bestemt mobilmodell 5/5 stjerner. Statistikken er basert på 177 000 anmeldelser av Galaxy S siden 2020 og 140 000 iPhone-anmeldelser siden 2019. For denne undersøkelsen er tallene imidlertid bare basert på noen få tusen anmeldelser av S24.

PerfectRec forbeholder seg retten til å endre tallene, ettersom tidlige iPhone-kjøpere ofte er teknologientusiaster som er mer kritiske enn gjennomsnittskunden. Med tiden pleier anmeldelsene å bli bedre. De påpeker også at Apple-kunder og Galaxy-kunder kan være ulike kundegrupper som oppfører seg forskjellig.

Kilde: PerfectRec

Galaxy AI gir Samsung Galaxy S24-mobilene helt nye muligheter

Med kunstig intelligens kan Samsungs nye Galaxy-smarttelefoner gjøre ting de aldri har kunnet gjøre før. Få oversikten her.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top