TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Kortholder for iPhone 6

Mujjo lager noe av de flotteste iPhone-dekslene vi har sett, og nå kommer endelig et etui med kortholder for iPhone 6.

forfatter
Publisert 14.10.14 - 08:30

Mujjos deksler er laget i ekte skinn, og kvaliteten er meget høy. Etter et år med Mujjos kortholder for iPhone 5S, kan jeg skrive under på det. Den er like fin etter et års hard bruk.

Designet er endret på dekslene til iPhone 6, som har fått plass til flere kort, opp til tre stykker, og likevel gir deg lett tilgang til knapper og kontakter.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-004

Leather Wallet Case, som Mujjo kaller den, finnes i sort eller brunt skinn, og er tilpasset iPhone 6 og er i salg fra 22. oktober til 33 Euro.

Mujjo sier ingen ting på sine nettsider om en Leather Wallet Case for iPhone 6 Plus, men vi regner med at det er et spørsmpl om tid før den også er klar.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-Lifestyle-004 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-Lifestyle-003 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-004 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Black-Tan-Lifestyle-010 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Black-003 Leather-Wallet-Case-80°-for-iPhone-6-Black-Lifestyle-004
<
>

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde