Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Kortholder for iPhone 6

Mujjo lager noe av de flotteste iPhone-dekslene vi har sett, og nå kommer endelig et etui med kortholder for iPhone 6.

Skrevet av / 14.10.14 - 08:30
Kortholder for iPhone 6

Mujjos deksler er laget i ekte skinn, og kvaliteten er meget høy. Etter et år med Mujjos kortholder for iPhone 5S, kan jeg skrive under på det. Den er like fin etter et års hard bruk.

Designet er endret på dekslene til iPhone 6, som har fått plass til flere kort, opp til tre stykker, og likevel gir deg lett tilgang til knapper og kontakter.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-004

Leather Wallet Case, som Mujjo kaller den, finnes i sort eller brunt skinn, og er tilpasset iPhone 6 og er i salg fra 22. oktober til 33 Euro.

Mujjo sier ingen ting på sine nettsider om en Leather Wallet Case for iPhone 6 Plus, men vi regner med at det er et spørsmpl om tid før den også er klar.

Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-Lifestyle-004 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-Lifestyle-003 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Tan-004 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Black-Tan-Lifestyle-010 Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Black-003 Leather-Wallet-Case-80°-for-iPhone-6-Black-Lifestyle-004
<
>

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top