Search
Generic filters

iWatch lansering 9. september?

Ryktene har florert i årevis, men nå er det mye som tyder på at Apple vil lansere sin nye iWatch sammen med iPhone 6 den 9. september

Lanseringen av en ny iPhone nærmer seg med stormskritt. Alle rykter tyder på at Apple vil avsløre iPhone 6 på et arrangement den 9. september, men nå melder den amerikanske teknobloggeren John Paczkowski som står bak nettstedet recode.net, at Apple ved samme anledning vil presentere et nytt “wearable device” – altså et produkt, man kan bære på kroppen.

Paczkowski bruger ikke selv ordet iWatch, men etter månedsvis med rykter om Apples kommende smartklokke er det nærliggende å tro at det er nettopp iWatch som er det nye “wearable device».

I følge recode.net vil det nye produktet utnytte flere av de nye HealthKit- og HomeKit-funksjonene i Apples mobile operativsystem iOS8. Den nye Health-appen, som er en del av HealthKit, holder styr på puls, kalorier, blodsukker, kolesterol, medisin og mye mer, hvor du også kan opprette dit eget journalkort med viktig informasjon — slik som blodtype og allergier — som man kan få tilgang til direkte fra låseskjermen ved et eventuelt nødstilfelle.

En ny app ved navn Health samler og viser informasjon om din helse, innsamlet fra dine fitness-enheter. En ny app ved navn Health samler og viser informasjon om din helse, innsamlet fra dine fitness-enheter.

Med HomeKit-funksjonene skal brukeren for eksempel kunne styre lyset i ulike rom, sjekke om inngangsdøren er låst, eller slå på varmen en halv time før han kommer hjem. Med andre ord blir HomeKit kjernen i det digitale hjem, og skal for øvrigt også fungere sammen med Apples stemmestyringssoftware, den personlige assistenten Siri.

Mye tyder altså på at iWatch kan bli en meget sentral del av Apples digitale strategi. I hvert fall gir de aktuelle ryktene oss god grunn til å glede oss enda mere til lanseringen den 9. september!

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
close-link