iWatch lansering 9. september?

Ryktene har florert i årevis, men nå er det mye som tyder på at Apple vil lansere sin nye iWatch sammen med iPhone 6 den 9. september
Annonse
Annonse
forfatter

Lanseringen av en ny iPhone nærmer seg med stormskritt. Alle rykter tyder på at Apple vil avsløre iPhone 6 på et arrangement den 9. september, men nå melder den amerikanske teknobloggeren John Paczkowski som står bak nettstedet recode.net, at Apple ved samme anledning vil presentere et nytt “wearable device” – altså et produkt, man kan bære på kroppen.

Paczkowski bruger ikke selv ordet iWatch, men etter månedsvis med rykter om Apples kommende smartklokke er det nærliggende å tro at det er nettopp iWatch som er det nye “wearable device».

I følge recode.net vil det nye produktet utnytte flere av de nye HealthKit- og HomeKit-funksjonene i Apples mobile operativsystem iOS8. Den nye Health-appen, som er en del av HealthKit, holder styr på puls, kalorier, blodsukker, kolesterol, medisin og mye mer, hvor du også kan opprette dit eget journalkort med viktig informasjon — slik som blodtype og allergier — som man kan få tilgang til direkte fra låseskjermen ved et eventuelt nødstilfelle.

En ny app ved navn Health samler og viser informasjon om din helse, innsamlet fra dine fitness-enheter. En ny app ved navn Health samler og viser informasjon om din helse, innsamlet fra dine fitness-enheter.

Med HomeKit-funksjonene skal brukeren for eksempel kunne styre lyset i ulike rom, sjekke om inngangsdøren er låst, eller slå på varmen en halv time før han kommer hjem. Med andre ord blir HomeKit kjernen i det digitale hjem, og skal for øvrigt også fungere sammen med Apples stemmestyringssoftware, den personlige assistenten Siri.

Annonse

Mye tyder altså på at iWatch kan bli en meget sentral del av Apples digitale strategi. I hvert fall gir de aktuelle ryktene oss god grunn til å glede oss enda mere til lanseringen den 9. september!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!