Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 6 kommer 9. september

Lanseringen av en ny iPhone kommer stadig nærmere, nå mener nettstedet Re/Code at de vet datoen for iPhone 6.

Skrevet av / 06.08.14 - 10:12
iPhone 6 kommer 9. september

Det vil si, de vet ikke særlig mye mer enn vi gjør, men de mener å ha kilder som vet at Apple skal ha en pressekonferanse tirsdag 9. september.

Da er det sannsynlig at Apple lanserer en ny iPhone, kalt iPhone 6, i to størrelser. Begge med større skjerm enn dagens iPhone 5S.

Tidligere har Apple lansert iPhone-modeller på høsten, omtrent i samme periode, som har kommet i butikkene noen uker senere.

John Paczkowski hos Re/Code har tidligere hatt rett når han har spådd Apple-lanseringer, og anses som mer troverdig enn det mange andre netttstedene som sprer Apple-rykter.

De fleste med litt innsikt mener at iPhone 6 kommer i et nytt, slankere design med større skjermer og en ny generasjon, raskere A8-prosessor ombord. Skjermene blir ventelig 4,7 og 5,5-tommers store, noe som bringer mobilen på linje med tilsvarende toppmodeller fra konkurrentene.

Dagens iPhone 5S og 5C, har en 4-tommers skjerm.

Les testen av iPhone 5S her.

Det er også ventet at Apple legger inn 802.11ac Wifi og NFC – nærfeltsteknologi som gir brukeren raskere trådløst nett, og enklere paring med andre enheter. Som kameraer med NFC.

Tidligere har iPhone-lanseringen kommet samtidig med en oppdatering av iOS operativsystemet, og Apple har annonsert lansering av kommende iOS 8 i høst.

Hvis datoen 9. september for iPhone-lansering er korrekt, er det sannsynlig at iPhone 6 er i salg andre uken etter introduksjonen. Altså fredag 19. september for de større markedene som Nord-Amerika, England, Tyskland, Frankrike osv.

Apple pleier nemlig å slippe de første produksjonseksemplarene i butikker, på fredager uken etter lanseringen.

Det betyr at vi i Norden kanskje kan køe opp foran butikkene en eller to uker etter.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top