Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

iPad Pro blir større

Det er ikke alt. Skjermen er også bedre og har noe Apple kaller ProMotion, som dobler oppfriskningen av skjermbildet til 120Hz. Det gir sømløse bevegelser uten rykk og napp på skjermen.

Den skal også fungere enda bedre med Apple Pencil, med en responstid ned mot 20 millisekunder.

(Foto: Produsenten)

10,5-tommeren erstatter 9,7-tommeren, men er ikke blitt større eller mer omfangsrik, selv om skjermen er 20 prosent større.

Apple har redusert rammen rundt med 40 percent, og samtidig klart å holde vekten nede. Dermed tar den ikke noe mer plass enn den gamle iPad Pro.

En av bonusene med større skjerm, er at det blir plass til større taster på skjermtastaturet. Forresten, Apples separate Smart Keyboard, kommer endelig med taster på flere språk.

Her leser du testen av iPad Pro.

(Foto: Produsenten)

Annonse

Både 10,5- og 12,9-tommeren, har fått Apples sekskjerners 64-bit A10X Fusion-prosessor, og en tolvkjerners grafikkprosessor som skal være i stand til å takle oppgaver som redigering av bilder og 4K-video, eller rendring av 3D-grafikk.

Testen av 12,9-tommeren finner du her.

Den har et kamera med tolv megapiksler og optisk bildestabilisering samt et FaceTime – eller selfiekamera – syv megapiksler. Fire høyttalere skal gi fyldig stereolyd, og de har en integrert Apple SIM2 samt støtte for 802.11ac Wi-Fi og LTE Advanced3 for trådløs oppkobling.

10,5-tommereren kommer i sølv-, stellargrå-, gull- og rosegull farge, og koster fra 6990 kroner for Wi-Fi-modellen på 64 GB og 8490 for Wi-Fi + Cellular.

12,9 tommers iPad Pro kommer i sølv-, stellargrå- og gull, og koster fra 8990 for Wi-Fi-modellen på 64 GB og 1. 490 for Wi-Fi-Cellular-modellen på 64 GB.

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.