Enda en Apple-lansering

Invitasjonene er ennå ikke sendt ut, men ryktene sier at Apple er klar med enda et nytt produkt.
forfatter

Allerede før lanseringen av iPhone 5 var det mange som tippet at Apple ville spare et ess i ermet til høsten, nemlig en nedskalert versjon av iPad. For ikke å stjele for mye oppmerksomhet fra iPhone 5, fikk de to forskjellige lanseringsdatoer.

I følge nettstedet AllthingsD vil lanseringen av iPad Mini finne sted den 23. oktober i Apples eget hovedkvarter i Cupertino, nærmere bestemt Town Hall Auditorium, hvor de tidligere har lansert produkter som OS X Lion, MacBook Air og iPhone 4S.

Om datoen er satt for å irritere Microsofts planlagte lansering av Windows 8 og den endelige versjonen av nettbrettet Surface den 25. oktober, skal man slett ikke utelukke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også