TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

iPad mini presenteres 23. oktober?

Invitasjonene er ennå ikke sendt ut, men ryktene sier at Apple er klar med enda et nytt produkt.

forfatter
Publisert 12.10.12 - 14:55

Allerede før lanseringen av iPhone 5 var det mange som tippet at Apple ville spare et ess i ermet til høsten, nemlig en nedskalert versjon av iPad. For ikke å stjele for mye oppmerksomhet fra iPhone 5, fikk de to forskjellige lanseringsdatoer.

I følge nettstedet AllthingsD vil lanseringen av iPad Mini finne sted den 23. oktober i Apples eget hovedkvarter i Cupertino, nærmere bestemt Town Hall Auditorium, hvor de tidligere har lansert produkter som OS X Lion, MacBook Air og iPhone 4S.

Om datoen er satt for å irritere Microsofts planlagte lansering av Windows 8 og den endelige versjonen av nettbrettet Surface den 25. oktober, skal man slett ikke utelukke…

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
iPhone 14 forsinkes av kinesiske korona-restriksjoner Minst én iPhone 14-modell er tre uker forsinket på grunn av kinesisk COVID-19-nedstenging.
Nytt og smart fra Huawei Innovative produkter for en sunnere livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljene om de nye mobilene. Og for første gang får Nord-serien også et par trådløse ørepropper.
Beste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gjør nesten iPad Pro rangen stridig som markedets beste nettbrett. Dessverre er skjermen fortsatt basert på gammel teknologi.
En æra er forbi iPods 21 år lange historie er nå over. Apple produserer ikke flere eksemplarer av iPod Touch
Sony lanserer ny toppmobil til entusiaster Den nye Android-smarttelefon fokuserer spesielt på video og fotografi
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend