TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Huawei Watch GT 3 i to størrelser

Har over 100 treningsmoduser.

forfatter
Publisert 13.12.21 - 15:12

Den forrige utgaven av Huaweis smarteste klokke, GT 2 Pro, var i likhet med den nye utgaven, like egnet til trening som til dress. Det vil si, Watch GT 3 kommer også i en maskulin utgave på 46 mm, i tillegg til den mer diskrete utgaven på bildene under – i 42 mm diameter.

Velger man den største utgaven, kan man strekke batteritiden opptil 14 dager. Ved normal bruk, sier Huawei, som også sier at aktiv bruk gir opptil åtte dagers batteritid. Det er en god del mer enn de fleste smartklokker, som ofte må lades hver kveld.

5c09e94b-40e1-4fd0-8f53-d078ce36c897 1ea63731-c5f9-4983-9f45-2621bb01d9ed
<
>

Watch GT 3 46 mm og GT 3 Pro 42 mm, har over 100 treningsmoduser tilgjengelig, og begge kan brukes både av iPhone- og Android-brukere. De har kontinuerlig overvåking av oksygennivået i blodet, SpO2.

Man kan også å styre samtaler fra mobilen på klokkens pekeskjerm, svare på meldinger eller avvise anrop. Amoled-skjermen på 46 mm-versjonen,er 1,43», mens 42 mm-versjonen har en skjerm på 1,32». I likhet med Apple Watch, har også GT 2-serien en roterende krone, for enklere navigering på skjermen.

Nytt er også bedre og mer nøyaktig pulsmåling, og klokkene har GPS integrert med dobbel frekvens for større presisjon i visning av posisjon.

GT 3 42 mm

Smartklokkene i GT 3-serien, har hurtigkobling på remmene, slik at det skal være enkelt å bytte remmer og lenke.

Begge utgavene av Watch GT 3 er tilgjengelige, og prisene starter rundt 3000 kr.

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.
Den raskeste mobilen Asus ROG Phone 6 er stor og dyr. Og den raskeste mobilen vi har sett.
Ny OnePlus-mobil presenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 prosessoren og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend