Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

HMD Global introduserer Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G

To nye telefoner med innebygd WhatsApp og 4G.

Trenger du en digital detox – en pause fra din smarttelefon? Eller skal barnet ditt få sin første mobiltelefon? Da mener HMD Global at du bør vurdere å investere i en selskapets nye retro-mobiler, som nettopp har blitt offisielt lansert.

Vi skrev om de nye retro-mobilene for litt over en uke siden, og nå er ryktene altså blitt bekreftet, likt som vi nå vet alle detaljene, herunder priser, om de to telefonene.

Både Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G er inspirert av velkjente Nokia-klassikere, men byr samtidig på moderne funksjoner slik som WhatsApp og 4G-tilkobling.

Med tilgang til KaiStore kan man laste ned apper som Facebook, Youtube og Google Maps, og man kan raskt søke eller få veivisning med den innebygde Google Assistant.

Nokia 6300 4G koster 699 kroner. (Foto: HMD Global)

Annonse

Nokia 6300 4G

Den nye Nokia 6300 4G er inspirert av den originale Nokia 6300 og byr på moderne funksjoner samlet i en klassisk mobiltelefon i lommeformat.

Mobilen har WhatsApp, 4G-tilkobling samt mulighetene for å blant annet se Youtube og gjøre telefonen til et WiFi-hotspot.

Annonse

Med KaiOS er Nokia 6300 4G optimalisert til å fungere på den batterivennlige Qualcomm Snapdragon 210-prosessoren, skriver HMD Global i sin pressemelding.

Nokia 8000 4G koster 699 kroner. (Foto: HMD Global)

Nokia 8000 4G

Omrammet i et glassaktig skall og med en metallisk kromkant kommer Nokia 8000 4G i fire forskjellige edelsteininspirerte farger: Onyx, Opal, Citrine og Topaz.

Med en 2,8 tommer skjerm kan man enkelt lese meldinger og se videoer, og man trenger ikke å gå og bekymre seg for telefonens helse: Det sterke polykarbonat-ytre er tøft og kan tåle det meste, lover HMD Global.

Pris og tilgjengelighet

Nokia 6300 4G er snart tilgengelig i Norge med en veiledende pris på 699 kroner.

Nokia 8000 4G er snart tilgengelig i Norge med en veiledende pris på 999 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.