Android

Sonys giganttelefon har landet på testbenken. Se bilder av vidunderet her, mens vi venter på testen.
forfatter

Samsung oppfant gigantmobilen med Galaxy Note og senere Galaxy Note II. På engelsk kalles de gjerne phablets, som er en sammenskrivning av ordene “tablet” og “phone”. Her i Norge er vi fornøyd med å kalle de hva de er: store mobiltelefoner.

Nå har Sony også blitt med på lasset med Xperia Z Ultra, som holder stilen og designen vi kjenner fra Xperia Z og Xperia Tablet Z. Telefonen er nå på testbenken, men vi synes den store telefonen er så lekker at vi gjerne ville dele et par bilder med dere, kjære lesere.

Se våre bilder av den ultratynne (kun 6,5 mm) giganttelefonen under artikkelen.

Xperia Z Ultra kommer med en kjempeskjerm på 6,4″ basert på Sonys egen såkalte TRILUMINOS-teknologi. Det betyr at skjermen drar fordel av Sonys ekspertise fra BRAVIA TV, som har gitt skjermen en rik fargepallett, som gir den skarpeste skjermopplevelsen man kan forestille seg. Samtidig kan telefonen med X-Reality – Sonys intelligente skjermteknologi – analysere hvert eneste bilde og gjenskape manglende piksler for å optimere kvaliteten, så man kan nyte de skarpeste videoer – selv i mindre god oppløsning.

Utover dette kommer Sony Xperia Z Ultra med en lynrask Qualcomm Snapdragon 800 quad-core prosessor på hele 2,2 GHz. Prosessoren støtter blant annet 4G/LTE, HD Voice og en såkalt Battery Stamina Mode – batterisparemodus.

Du kan lese vår test av Xperia Z Ultra enten i løpet av morgendagen eller på mandag. Avhengig av skribentens latskap….

Fakta:
▪ Operativsystem: Android 4.2.2 Jelly Bean
▪ Skjerm: 6,44” 1080 x 1920 TFT
▪ Prosessor: 2,2 GHz Snapdragon 800 quad-core
▪ Minne: 2 GB ram / 16 GB + microSD (opptil 64 GB)
▪ Kamera: 8 MP + 2 MP
▪ Trådløst: 4G/LTE, NFC, BT 4.0, 802.11
▪ Mål: 179.4 x 92.2 x 6.5 mm
▪ Vegt: 212 gram
▪ Batteri: 3000 mAh

IMG_0993 IMG_0986 IMG_0984 IMG_0983 IMG_0990
<
>
Samsung Galaxy S4 og Sony Xperia Z Ultra i øm omfavnelse. Lett å se hvilken av de to telefonene som er tynnest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.