TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Google åpner godteposen. Få det med deg live

Hva kommer vi til å se når Google i dag lanserer ny hardware? Vi er selvfølgelig til stede, men du kan også følge med på skjermen hjemme. 

forfatter
Publisert 06.10.22 - 13:19

Når Google lanserer hardware er det som regel ganske interessant. Og spenningen er ekstra høy i forkant av dagens «Made by Google«-event, hvor vi mest sannsynlig får se noen av de mest ventede Google-gadgets.

Selv om vi ikke har fått vite noe offisielt, er det likevel mye som tyder på at det dreier seg om de to Pixel-telefonene og smartklokken Pixel Watch.

Les også Google slipper ny kraftig Wi-Fi ruter Den nye ruteren støtter blant annet Wi-FI 6E og kan utvides til mesh-nettverk.

Google er hovedsakelig kjent som et softwarefirma, og de lar vanligvis andre stå for hardwaren til mobiloperativsystemerne sine, Android og Android Wear. Vi har tidligere sett «referansetelefonen» Pixel Phone. Men selv om den har blitt produsert gjennom hele 11 modellgenerasjoner – med en helt ny modell hver andre år og en forbedret «a»-utgave det følgende året – har den aldri vært offisielt tilgjengelig i Skandinavia. Dette blir mest sannsynlig endret på fra og med i dag. Vi regner med at det blir snakk om to telefoner, Pixel 7 og luksusmodellen Pixel 7 Pro (med bedre kamera og større skjerm). Og med ryktet om et «usynlig» selfiekamera bak skjermen. Prisene blir nok i den bedre premium-enden.

Googles første smartklokke, Pixel Watch, blir også lansert i dag. (Skjermbilde: Google)

Vi venter også på Googles smartklokke Pixel Watch, som vi skrev om i desember i fjor. Den gang var det kun et rykte, men riktignok et rykte det var litt sannhet i. I hvert fall er det en viss likhet i bildene fra den gang, som i bildene vi nå har fått se i Googles teaser-video. Ut fra begge kan vi se at det er snakk om en rund klokke med kantløs skjerm, og et design som er mer smart enn sporty.

Lanseringseventet er globalt og holdes i hovedstader på alle sider av kloden, hvor det klokken 16 norsk tid sendes fra den offisielle presentasjonen. Derfor er det heller ikke gitt at alle nyhetene vil bli lansert offisielt på alle markeder. Men vi våger å gjette på at Skandinavia blir en av dem denne gangen.

Vi er naturligvis til stede i salen og dekker det hele. Men du kan også følge med selv på pressekonferansen, som sendes live på (Google-eide) Youtube:

Endelig får vi også se et eller flere smart home-produkter i Nest-serien. Selv om de ikke blir presentert før i dag, valgte Google nemlig å tyvstarte ved å legge dem til salg i nettbutikken, allerede tidligere denne uken. Dermed er vi ganske sikre på Wifi 6E-routeren Google Nest Wifi Pro. Om det kommer noe mer, vil ettermiddagen vise.

Følg med fra klokken 16. Og les mer på Lyd & Bilde.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia kan nå kjøpe originale reservedeler og verktøy fra Apple.
En klokke til trening Utrolig robust treningsklokke med en batteritid som slår de fleste. At den dessuten både er klimasmart og pen, gjør heller ikke noe.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Følg Lyd & Bilde