TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Gjør din iPad Pro om til en bærbar

Logitechs mest allsidige etui med avtagbart tastatur og integrert touchpad er klar til neste generasjon av iPad Pro 12,9-tommer og iPad Pro 11-tommer.

forfatter
Publisert 20.05.21 - 15:27

Logitech Combo Touch er nå tilgjengelig til den nye iPad Pro 12,9-tommer og iPad Pro 11-tommer. Det er snakk om et allsidig etui med avtagbart tastatur og integrert touchpad som gir muligheten til å skrive, se, tegne og lese – alt mens iPad’en er beskyttet.

Combo Touch kobles til iPad via Smart Connecter, som eliminerer behovet for et separat batteri og Bluetooth-parring.

Etuiet har fire moduser: skrive, se, tegne og lese. Beskyttelsesetuiet har en integret kickstand som kan sette nettbrettet i en behagelig vinkel over et 50 graders interval. Brukere av Microsoft Surface vil føle seg som hjemme her.

Man kan ta av tasturet og bruke iPad’en uten det beskyttende etuiet. Avmonter for lesing og tegning, og sett det på igjen for å skrive e-mails.

Combo Touch fås i Oxford Grey og er designet med en åpen side, slik at Apple Pencil sitter magnetisk fast på iPad’en.

Tastaturet kan klikkes av og på – ganske likt som på en Microsoft Surface. (Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet

Logitech Combo Touch til iPad Pro 11-tommer (3. generasjon) kan kjøpes nå til 2.099 kroner. Utgaven til iPad Pro 12,9-tommer er tilgjengelig mot slutten av mai/først i juni til 2.399 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Følg Lyd & Bilde