Nyhet

Gjør din iPad Pro om til en bærbar

Logitechs mest allsidige etui med avtagbart tastatur og integrert touchpad er klar til neste generasjon av iPad Pro 12,9-tommer og iPad Pro 11-tommer.

Skrevet av / 20.05.21 - 15:27
Gjør din iPad Pro om til en bærbar

Logitech Combo Touch er nå tilgjengelig til den nye iPad Pro 12,9-tommer og iPad Pro 11-tommer. Det er snakk om et allsidig etui med avtagbart tastatur og integrert touchpad som gir muligheten til å skrive, se, tegne og lese – alt mens iPad’en er beskyttet.

Combo Touch kobles til iPad via Smart Connecter, som eliminerer behovet for et separat batteri og Bluetooth-parring.

Etuiet har fire moduser: skrive, se, tegne og lese. Beskyttelsesetuiet har en integret kickstand som kan sette nettbrettet i en behagelig vinkel over et 50 graders interval. Brukere av Microsoft Surface vil føle seg som hjemme her.

Man kan ta av tasturet og bruke iPad’en uten det beskyttende etuiet. Avmonter for lesing og tegning, og sett det på igjen for å skrive e-mails.

Combo Touch fås i Oxford Grey og er designet med en åpen side, slik at Apple Pencil sitter magnetisk fast på iPad’en.

Tastaturet kan klikkes av og på – ganske likt som på en Microsoft Surface. (Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet

Logitech Combo Touch til iPad Pro 11-tommer (3. generasjon) kan kjøpes nå til 2.099 kroner. Utgaven til iPad Pro 12,9-tommer er tilgjengelig mot slutten av mai/først i juni til 2.399 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Scroll to Top