Nyhet

Garmin-oppdatering gir klokkene flere funksjoner

Garmin har sluppet ny programvare som gir nye målinger, hovedsakelig for løpere, men også til syklister.

Skrevet av / 20.06.23 - 08:00
Garmin-oppdatering gir klokkene flere funksjoner

Den nye oppdateringen er tilgjengelig for modellene Enduro 2, epix (Gen 2), fēnix 7, Forerunner, Instinct 2 og MARQ (Gen 2). Blant annet får klokkene disse nye funksjonene:

  • Håndleddsbasert løpedynamikk: Mål løpedynamikken; kadens, steglengde, bakkekontakttid og mer direkte fra håndleddet – uten behov for app eller tilbehør.
  • Belastningsgrad: Hold oversikt over belastningsgraden på kort og mellomlang sikt for å sikre at treningsutviklingen holder seg på et sunt nivå slik at du unngår tilbakefall.
  • Hinderbaneløp (OCR): Registrer tiden, antall hindringer, puls og mer i løpet av hinderbaneløpene dine, og registrer splittider mellom løping og hindringer under løpet.
  • Forbedret akklimatisering: Se høydeakklimatiseringen i prosent og få innsikt i hvordan kroppen din reagerer på den aktuelle høyden.
  • Målrettet personlig coaching: Få en hel uke med daglige forslag til sykkeltreningsøkter direkte på den kompatible smartklokken. Treningsøktene er tilpasset til din fysiske yteevne og tar hensyn til kommende arrangementer som er lagt til i Garmin Connect-kalenderen.

Oppdateringen er tilgjengelig nå. Du installerer den ved å slå på automatiske oppdateringer på klokken og synkronisere med Garmin Connect. Du kan også oppdatere med Garmin Express-programvaren.

Her en komplett liste over modellene som får oppdateringen

Garmin Epix (Gen 2)

Smaker det, så koster det

Garmin kan det med å kombinere smart og trening. Det nye tilskuddet er en premium-multisportsklokke som passer for deg som har en aktiv livsstil og som elsker nye opplevelser.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top