Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin Instinct 2X Solar har ubegrenset batteritid

Garmins nye robuste, solcelledrevne klokker er laget for de som driver med ekstremsport eller lever i villmarken.

Skrevet av / 16.04.23 - 09:09
Garmin Instinct 2X Solar har ubegrenset batteritid

Instinct 2 er Garmins serie med robuste smartklokker, og den får nå to nye tilskudd. Garmin Instinct 2X Solar har, som navnet antyder, solcellelading – som gjør den perfekt hvis man ikke alltid tilgang til å lade klokken. Den kommer også i en versjon egnet for militærbruk, Garmin Instinct 2X Solar Tactical.

Klokkene er laget for ekstreme forhold og har en urkasse i fibersterkt polymer. De er produsert i henhold til den amerikanske militærstandarden for varme og støt. Og de kan tåle vann ned til 10 ATM. Klokkene har også en innebygd lommelykt.

Vårt nyeste tilskudd i Instinct 2 serien er en tøff og robust GPS-smartklokke, som hjelper med å navigere og finne vei i krevende forhold. Samtidig er den også en treningsklokke, som kan hjelpe deg med å oppnå ulike helse- og treningsmål. Klokkens unike stil passer til mange, uansett om man er en friluftsentusiast på ekstreme turer, trener på helsesenteret eller er i naturen på enklere familieturer. Med ubegrenset batteritid og en brukervennlig LED-lommelykt, har du en robust klokke som passer til det meste – Dan Bartel, salgssjef hos Garmin.

 

Garmin Instinct 2X Solar (Foto: Garmin)

Helse- og fitnessfunksjoner

Dette er de første klokkene i serien som har et hinderbane-modus. Her registreres antall løpestrekninger, løpetid, antall hindre, tid brukt på hvert hinder, og data for strekkene du løper (distanse, tempo, kadens, skrittlengde med mer), høydestigning og puls. De har også:

  • Pulsmåling, søvnregistrering, registrering av pust og blodoksygenering
  • Sportsapper for løping, sykling, svømming, styrketrening og VO2 Max (maksimal oksygenopptaksevne)
  • Måler HRV-status (Hjertefrekvensvariabilitet) under søvn

Navigering

Med multibånd-GPS har de forbedret nøyaktighet, noe som kan være avgjørende ute i villmarken. De har også innebygde sensorer for terrengnavigering, som et 3-akset kompass og barometrisk høydemåler. Og funksjonen TracBack gjør at du alltid finner tilbake til startpunktet.

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition (Foto: Garmin)

Tactical Edition

Den militære versjonen har spesielle aktivitetsprofiler, projiserte veipunkter, støtter doble GPS-standarder og er kompatibel med nattbriller. Lommelykten i Tactical kan lyse grønt for å ikke ødelegge nattsynet. Det mest unike er en stealth-modus som deaktiverer trådløs kommunikasjon og ikke lagrer posisjonen din i minnet.

Tilgjengelighet och pris

Garmin Instinct 2X Solar koster 5.299 kroner og Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition kostar 5.899 kroner. Begge er tilgjengelig for salg nå.

6 treningsklokker

De beste treningsklokkene

Vi ba noen produsenter av treningsklokker om å plukke frem sine bestselgere i akkurat dette segmentet for å gjøre en liten sammenligning. Spennende, synes vi!

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

Scroll to Top