Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin D2 Mach 1 Pro livsstils-klokke for piloter

Garmins smartklokke har fly-, helse- og treningsfunksjoner i et klassisk pilotklokkedesign.

Skrevet av / 30.10.23 - 12:30
Garmin D2 Mach 1 Pro livsstils-klokke for piloter

For 10 år siden lanserte Garmin D2-serien for piloter, og nå er det på sin plass med en ny oppdatering. Klokken er selvfølgelig bygget med materialer av ypperste kvalitet, som safirglass og en urkasse i titan. Klokken har en stor touchskjerm med AMOLED-panel, 25 dagers batterilevetid og LED-lommelykt.

D2 Mach 1 Pro byr på et stort utvalg av funksjoner som piloter bruker daglig, og har en batterilevetid som holder selv på kommersielle langdistanseflyvninger. LED-lommelykten og den store AMOLED-skjermen kombinert med andre materialer av høy kvalitet gjør dette til vår mest eksklusivt produserte D2-smartklokke. – Carl Wolf, direktør for Garmin Aviation Sales and Marketing

Klokken har en global luftfartsdatabase, HSI, Direct-to og et interaktivt kart som ikke krever forbindelse. Den kan holde piloten oppdatert med tilgang til NEXRAD-, METAR-, TAF- og MOS-værmeldinger, samt varsler om tid, distanse, høyde og drivstofftimer. Hvis det oppstår problemer, kan klokken vise den beste glidehastigheten, estimert glideavstand og glidetid, samtidig som den viser retningen til nærmeste flyplass og andre alternativer.

Garmin D2 Mach 1 Pro (Foto: Garmin)

 Nye funksjoner:

  • En innebygd LED-lommelykt med hvitt lys i ulike styrker, en funksjon for blinkende lys og rødt lys for turer på flydekket.
  • Forbedret batterilevetid som gir opptil 25 dager i smartklokkemodus og opptil 46 timer ved bruk av aktivitetsprofilen Flight.
  • Red Shift-modus endrer fargeskalaen til røde nyanser for å hjelpe deg med å tilpasse deg bedre til forholdene, noe som gir bedre sikt ved utfordrende forhold under nattflyging.
  • Få en bedre innsikt i fitnessnivået og helsen din, og følg fremgangen din med mer enn 30 forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler og avanserte treningsfunksjoner som bakkescore og utholdenhetspoeng.

Pris og tilgjengelighet

Den er tilgjengelig nå til en utsalgspris på 20 399 kroner. Dette inkluderer et ventilert armbånd i titan og en svart silikonrem.

Les mer hos Garmin

Garmin MARQ Carbon-kolleksjonen av karbonfiberklokker

Serien byr på en multisport-klokke, en golfklokke og en taktisk modell.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top