Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin MARQ Carbon-kolleksjonen av karbonfiberklokker

Serien byr på en multisport-klokke, en golfklokke og en taktisk modell.

Skrevet av / 16.10.23 - 09:36
Garmin MARQ Carbon-kolleksjonen av karbonfiberklokker

Med den nye Carbon Collection vil Garmin ta «tool watches» til nye høyder ved å benytte karbonfiber som hovedmateriale i konstruksjonen. Karbonfiberdesignet gir MARQ-klokkene holdbarhet og lett vekt samtidig som de holder på styrken og fleksibiliteten. Karbonfinber er kjent for å brukes innen fly- og motorsportindustrien på grunn av sine overlegne egenskaper.

Denne kolleksjonen leveres med et førsteklasses design takket være den luksuriøse karbonfiberurkassen. I tillegg får man et autentisk funksjonssett, smartklokkefunksjonalitet og mye mer i en unik toolwatch. Alt dette for å hjelpe folk med å dyrke lidenskapene sine», forteller Dan Bartel hos Garmin.

MARQ Athlete – Carbon Edition (Foto: Garmin)

 

MARQ Athlete – Carbon Edition er en multisport-klokke med avanserte treningsfunksjoner, analyse av ytelsesdata og restitusjon. I tillegg til vanlige aktiviteter finner man også terrengløp, svømming og innendørs klatring. Ytelsesdata hjelper deg å følge med på treningsutvikling og kapasitet. Treningsbelastning avgjør også om du burde trene eller hvile.

010-02722-21_02_Marq2Carbon_HR_3000_marq2_carbon_golfer_hazard_view 010-02722-21_04_Marq2Carbon_HR_3001_marq2_carbon_golfer_virtual_caddie
<
>
MARQ Golfer – Carbon Edition (Foto: Garmin)

 

MARQ Golfer – Carbon Edition har 43.000 golfbaner installert. En virtuell caddie foreslår klubbevalg basert på vind, helling og svingdata. Med et abonnement på Garmin Golf-appen kan man også se greenens helling.

010-02722-01_01_Marq2Carbon_HR_2000_Marq2_carbon_commander_watch_face_metric 010-02722-01_02_Marq2Carbon_HR_2000_Marq2_carbon_commander_activity_tactical
<
>
MARQ Commander – Carbon Edition (Foto: Garmin)

MARQ Commander – Carbon Edition er en taktisk klokke med nattmodus og stealth-modus. Det er også dobbeltposisjonsformat, og en Kill Switch kan raskt slette alt brukerminne hvis sikkerheten blir et problem. Den har også flyfunksjoner for luftbårne operasjoner med navigering og værmeldinger.

Et utvalg av funksjonene i MARQ Carbon Collection:

  • Navigasjon: Multibånds GPS med SatIQ-teknologi™, forhåndslastede TopoActive Europe- og alpine skikart, punkt-til-punkt-navigasjon, UltraTrac-modus, Tracback®, ClimbPro™ Ascent Planner og Outdoor Maps+ (krever valgfritt abonnement)
  • Helse og trening: Morgenrapport, Sleep Score og avansert søvnovervåking, døgnkontinuerlig stressmåling, Pulse Ox, jetlagrådgiver og Body Battery™ energimåling.
  • Tilkoblede funksjoner: Smartvarsler2, kontaktløs betaling med Garmin Pay™3, hendelsesvarsler og assistanse4, LiveTrack, innebygd musikklagring, Connect IQ på enheten

Pris og tilgjengelighet

MARQ Carbon Collection er tilgjengelig nå til en veiledende utsalgspris fra 36.449 kroner.

Les mer hos Garmin

Garmin vivoactive 5 følger også med på søvnen din

Den nye smartklokken har bedre batteritid og holder styr på både aktivitet og hvile.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Lyd & Bilde
Scroll to Top