Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Galaxy Z Flip 5 Retro hyller den klassiske klapptelefonen

Samsungs klaptelefon SGH-E700 fyller 20 år og feires med Galaxy Z Flip 5 Retro.

Skrevet av / 01.11.23 - 13:16
Galaxy Z Flip 5 Retro hyller den klassiske klapptelefonen

For tjue år siden eksperimenterte produsentene mye med ulike formfaktorer etter at candybar-modellene dominerte markedet. Kanskje du husker Sony Ericsson T610 eller Nokia 5100. Men så lanserte Samsung klaptelefonen SGH-E700, som ikke var deres første klappmobil, men nytt var at den ikke hadde en utvendig antenne som stakk ut! Modellen ble solgt i mer enn 10 millioner eksemplarer.

Foto: Samsung

Nå som sammenleggbare mobiler plutselig har blitt moderne igjen, feirer Samsung hvor langt vi har kommet med en jubileumsmodell. Det er den nye Galaxy Z Flip 5 som kommer i en limited edition Retro-modell. Den låner fargene fra eksteriøret, har et grensesnitt inspirert av 2000-tallets pikselerte grafikk og en animasjon på den ytre skjermen som viser et nostalgisk bylandskap.

Foto: Samsung

For de som er interessert i mobilhistorie, kan vi nevne at Samsung også har lansert mange andre mobiltelefoner som har vært i spissen for teknologien. For eksempel MP3-mobiltelefonen SPH-2500, som kom ut i 1999, etterfulgt av klokkemobilen SPH-WP10 og kameramobilen SCH-V200.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
<
>
Samsung SPH-M2500

Pris og tilgjengelighet 

Den blir nok ikke lett å få tak i. Modellen selges nemlig kun fra deres egen nettbutikk i Korea, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Spania og Australia. Men prisen i den koreanske nettbutikken ser til gjengjeld ikke ut til å være høyere enn for den vanlige modellen.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Lyd & Bilde
Scroll to Top