Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Galaxy 4 med 10 x zoom

Visst ligner det på et kamera, men dette er Samsungs nye smartmobil, Galaxy 4 zoom. Med ekte optisk zoom og bedre optikk.

Skrevet av / 12.06.13 - 11:45
Galaxy 4 med 10 x zoom

Du ahr sikkert lest det mange ganger. Mobilen tar over for kompaktkameraene, som snart ingen kjøper lenger. Med Galaxy 4 zoom har Samsung tenkt å slå nok en spiker i kisten, for her er det kameraet som er viktigst. Mobilen som slett ikke er så ulik en vanlig Galaxy 4 – les testen her – har 10 x optisk zoom på baksiden. Med zoomring og det hele.

De har også fått plass til optisk bildestabilisator, på objektivet som er en 24-240mm zoom, med lysstyrke f3.1-f6.3. Altså ikke så ulikt mange gode kompaktkameraer.

GALAXY S4 zoom (7)

Den kjører ellers Android 4,2 og har 1.5GHz dobbelkjernet prosessor, 8GB internminne, kortplass for microSD-kort opptil 64GB, 1.5 GB bufferminne, ISO-følsomhet på 100-3200, full 1080/30p HD-video og kommer i 3G og 4G versjon.

Prisene blir  4 100 kr for 3G-versjonen som kommer i august, og  4 500 kr for 4G-versjonen som er i butikkene i september.

GALAXY S4 zoom (5)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top