Search
Generic filters

Forbedret forhåndslytting på Spotify

Touch Preview gjør det enklere å høre smakebiter av sanger, artister og spillelister på mobiltelefonen.

Med Touch Preview ønsker Spotify å gjøre det enklere å finne den riktige musikken, enten det er for å finne den riktige partylisten, eller den perfekte sangen for å starte morgentreningen. ” Sjekker du våre anbefalte spillelister og nyutgivelser i Browse, men sliter med å bestemme deg? Så mye musikk, så liten tid,” skriver Spotify i sin pressemelding, som introduserer den nye funksjonen Touch Preview.

Trykk og hold
Det dreier seg om å med en enkel gest forhåndslytte til alle spillelister, sanger, album og artister før du trykker på ”play”. Bare hold fingeren på skjermen på din mobiltelefon eller nettbrett, og musikken spilles av umiddelbart.

Dra fingeren for å bytte mellom sangene. For å spille hele låten, trykker du bare på den. Lytter du allerede til noe før du begynte å forhåndslytte på noe annet? Når du er ferdig med forhåndslyttingen blir du tatt tilbake til der du var.

Vil du lytte mer senere? Spotify har gjort det enklere å lagre sangene og sette dem i kø. Bare sveip til venstre for å lagre sangene, og til høyre for å legge dem i kø.

Lagre i Your Music
Liker du det du hører? Da kan du lagre låtene i Your Music med en rask sveip. Å bygge en samling av dine favorittsanger skal dermed være enklere enn noensinne.

”Vår nye funksjon gjør musikkopplevelsen oppslukende, sømløs og umiddelbar,” skriver Spotify.

– I flere tiår har musikkfansen måttet belaget seg på en mer eller mindre klønete løsning for å bla gjennom sanger, album og spillelister. Med Touch Preview løfter vi musikkopplevelsen til et nytt nivå, og tilbyr våre brukere en unik løsning for å finne frem til låtene de ønsker å lytte til. Det betyr mindre tid på å lete etter den perfekte musikken, og mer tid til å faktisk nyte den, sier Sten Garmark, VP of Product i Spotify.

Funksjonene er tilgjengelig for iOS-brukere fra i dag av, og vil snart rulles ut til de andre plattformene.

 

spotify.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.