Forbedret forhåndslytting på Spotify

Touch Preview gjør det enklere å høre smakebiter av sanger, artister og spillelister på mobiltelefonen.

Skrevet av / 22.01.15 - 15:21
Forbedret forhåndslytting på Spotify

Med Touch Preview ønsker Spotify å gjøre det enklere å finne den riktige musikken, enten det er for å finne den riktige partylisten, eller den perfekte sangen for å starte morgentreningen. ” Sjekker du våre anbefalte spillelister og nyutgivelser i Browse, men sliter med å bestemme deg? Så mye musikk, så liten tid,” skriver Spotify i sin pressemelding, som introduserer den nye funksjonen Touch Preview.

Trykk og hold
Det dreier seg om å med en enkel gest forhåndslytte til alle spillelister, sanger, album og artister før du trykker på ”play”. Bare hold fingeren på skjermen på din mobiltelefon eller nettbrett, og musikken spilles av umiddelbart.

Dra fingeren for å bytte mellom sangene. For å spille hele låten, trykker du bare på den. Lytter du allerede til noe før du begynte å forhåndslytte på noe annet? Når du er ferdig med forhåndslyttingen blir du tatt tilbake til der du var.

Vil du lytte mer senere? Spotify har gjort det enklere å lagre sangene og sette dem i kø. Bare sveip til venstre for å lagre sangene, og til høyre for å legge dem i kø.

Lagre i Your Music
Liker du det du hører? Da kan du lagre låtene i Your Music med en rask sveip. Å bygge en samling av dine favorittsanger skal dermed være enklere enn noensinne.

”Vår nye funksjon gjør musikkopplevelsen oppslukende, sømløs og umiddelbar,” skriver Spotify.

– I flere tiår har musikkfansen måttet belaget seg på en mer eller mindre klønete løsning for å bla gjennom sanger, album og spillelister. Med Touch Preview løfter vi musikkopplevelsen til et nytt nivå, og tilbyr våre brukere en unik løsning for å finne frem til låtene de ønsker å lytte til. Det betyr mindre tid på å lete etter den perfekte musikken, og mer tid til å faktisk nyte den, sier Sten Garmark, VP of Product i Spotify.

Funksjonene er tilgjengelig for iOS-brukere fra i dag av, og vil snart rulles ut til de andre plattformene.

 

spotify.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Scroll to Top