TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Forbedret forhåndslytting på Spotify

Touch Preview gjør det enklere å høre smakebiter av sanger, artister og spillelister på mobiltelefonen.

forfatter
Publisert 22.01.15 - 15:21

Med Touch Preview ønsker Spotify å gjøre det enklere å finne den riktige musikken, enten det er for å finne den riktige partylisten, eller den perfekte sangen for å starte morgentreningen. ” Sjekker du våre anbefalte spillelister og nyutgivelser i Browse, men sliter med å bestemme deg? Så mye musikk, så liten tid,” skriver Spotify i sin pressemelding, som introduserer den nye funksjonen Touch Preview.

Trykk og hold
Det dreier seg om å med en enkel gest forhåndslytte til alle spillelister, sanger, album og artister før du trykker på ”play”. Bare hold fingeren på skjermen på din mobiltelefon eller nettbrett, og musikken spilles av umiddelbart.

Dra fingeren for å bytte mellom sangene. For å spille hele låten, trykker du bare på den. Lytter du allerede til noe før du begynte å forhåndslytte på noe annet? Når du er ferdig med forhåndslyttingen blir du tatt tilbake til der du var.

Vil du lytte mer senere? Spotify har gjort det enklere å lagre sangene og sette dem i kø. Bare sveip til venstre for å lagre sangene, og til høyre for å legge dem i kø.

Lagre i Your Music
Liker du det du hører? Da kan du lagre låtene i Your Music med en rask sveip. Å bygge en samling av dine favorittsanger skal dermed være enklere enn noensinne.

”Vår nye funksjon gjør musikkopplevelsen oppslukende, sømløs og umiddelbar,” skriver Spotify.

– I flere tiår har musikkfansen måttet belaget seg på en mer eller mindre klønete løsning for å bla gjennom sanger, album og spillelister. Med Touch Preview løfter vi musikkopplevelsen til et nytt nivå, og tilbyr våre brukere en unik løsning for å finne frem til låtene de ønsker å lytte til. Det betyr mindre tid på å lete etter den perfekte musikken, og mer tid til å faktisk nyte den, sier Sten Garmark, VP of Product i Spotify.

Funksjonene er tilgjengelig for iOS-brukere fra i dag av, og vil snart rulles ut til de andre plattformene.

 

spotify.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde