Rykter

Det har lekket informasjon om at det allerede neste år kan komme iPhone-modeller med kurvet skjerm.
forfatter

I følge en kilde som har snakket med Bloomberg, kan det lanseres nye Apple-telefoner med kurvet skjerm allerede høsten 2014, i henholdsvis 4,7 og 5,5 tommers versjon.

Vi har allerede hørt at Apple jobber modeller med større skjermer, mellom 4,8 og 6 tommer. Men dette er den første gangen vi hører om et mulig lanseringstidspunkt for slike. Bloomberg er da også ikke en hvilken som helst ryktekilde.

De to modellene får altså i følge kilden større skjermer, med glass som kurver seg nedover ved kantene. Sensorer som kan skille harde fra lette trykk er også tenkelig, noe som for eksempel vil gjøre tegne- og håndskrivingsapper mer nøyaktig.

Vi vil tro at Apple-modeller med kurvet skjerm vil forutsette at det går bra med de Samsung Galaxy Round LG G Flex, som begge er krummete mobiltelefoner.

Samsung Galaxy Round
Samsung Galaxy Round
LG G Flex
LG G Flex

Kilder:

bloomberg.com

9to5Mac.com

Hovedbilde: Konsept av Federico Ciccarese

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: