Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Får iPhone 6 kurvet skjerm?

Det har lekket informasjon om at det allerede neste år kan komme iPhone-modeller med kurvet skjerm.

I følge en kilde som har snakket med Bloomberg, kan det lanseres nye Apple-telefoner med kurvet skjerm allerede høsten 2014, i henholdsvis 4,7 og 5,5 tommers versjon.

Vi har allerede hørt at Apple jobber modeller med større skjermer, mellom 4,8 og 6 tommer. Men dette er den første gangen vi hører om et mulig lanseringstidspunkt for slike. Bloomberg er da også ikke en hvilken som helst ryktekilde.

De to modellene får altså i følge kilden større skjermer, med glass som kurver seg nedover ved kantene. Sensorer som kan skille harde fra lette trykk er også tenkelig, noe som for eksempel vil gjøre tegne- og håndskrivingsapper mer nøyaktig.

Vi vil tro at Apple-modeller med kurvet skjerm vil forutsette at det går bra med de Samsung Galaxy Round LG G Flex, som begge er krummete mobiltelefoner.

Samsung Galaxy Round

Samsung Galaxy Round

Annonse
LG G Flex

LG G Flex

Kilder:

Annonse

bloomberg.com

9to5Mac.com

Hovedbilde: Konsept av Federico Ciccarese

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.