Search
Generic filters

Er dette Amazons mobiltelefon?

Dette bildet skal være 3D-grafikk direkte fra Amazons designere.

Amazon er på vei med en ny smartmobil, sies det. Den skal lage mye bråk i markedet, ryktes det. Så langt vet vi ingenting om den, annet enn noen rykter.

3D
Ett rykte er at Amazon-mobilen skal ha en brillefri 3D-skjerm, med sensorer som vet nøyaktig hvor brukerens øyne befinner seg – og dermed kan presentere et 3D-bilde uten sweetspot-problematikken som til nå har preget brillefrie 3D-skjermer. Dette blir i så fall markedets første skjerm med denne teknologien, og da regner vi også med TV-markedet.

Utseendet av den påståtte Amazon-mobilen er passende med dagens mobiler, ikke helt ulikt iPhone sitt.

Mobiltelefonen på bildet synes med berøringsskjerm, ørehøyttaler og det som antakelig er en «hjem-knapp». På bunnen ser vi høyttaleren og mikrofonen, imellom disse sitter micro USB-kontakten.

Seks kameraer
AppleInsider rapporterte oktober i fjor at Amazon planlegger å lansere en smartmobil i år, som blant annet vil ha funksjoner som øyesporing og brillefri 3D. Mobilen forventes å besitte intet mindre enn seks kameraer(!): de vanlige front- og bakkameraene til bilder, og fire ekstra kameraer for 3D-sensorfunksjoner.

Telefonen var etter sigende lekket tidligere i april, med informasjon om kameraene og bilder av en prototype. Mobilen var vist med en 4,7 tommers skjerm.

Om alt dette stemmer, og hva prisen i så fall skal bli, er vi meget spent på. Amazon har så langt hatt en meget aggressiv prispolitikk på sine nettbrett, men hvor billig er det mulig å lage en mobil som gjør James Bond misunnelig?

Kilde: AppleInsider

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.