Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

En helhetlig tanke fra Fitbit

Velvære er så mye mer enn hvor mange timer du henger på treningsstudioet eller på løpebanen.

I en pressemelding fra Fitbit kan vi bl.a. lese følgende:

Etter et år med usikkerhet og restriksjoner, hjemmekontor og mindre aktivitet og større fysisk belastning, så har synet vårt på hva styrke er blitt utfordret. Å være sterk i dagens samfunn er mer enn hvor tungt man kan løfte eller hvor raskt man kan løpe. Det handler også om mental styrke og hvordan vi takler motgang.”

Med dette som utgangspunkt lanserer Fitbit nå sin mest avanserte helse- og aktivitetsmåler til dato: Fitbit Charge 5

Charge 5 er selskapets første aktivitetsmåler med EDA-sensor (en sensor som måler små forandringer i svettenivået på huden.) Forandringene kan skyldes stress eller andre faktorer som bevegelse/aktivitet. Det er også EKG for å holde styr på hjerterytmen, GPS, 20 forskjellige treningsmoduser og automatisk treningsgjenkjenning. Ifølge Fitbit gjør dette Charge 5 til en av de smarteste aktivitetsmålerne på markedet.

Ifølge Fitbit er Charge 5 ti prosent tynnere enn forgjengeren, har opptil sju dagers batteritid og en lysere fargeskjerm.

Annonse
Fitbit Charge 5

Som premiumbruker får du tilgang til mange funksjoner som forteller deg om din generelle helse. (Foto: Fitbit)

 

Annonse

Daily Readiness

I forkant av høstens lansering introduserer Fitbit sin nye tjeneste for Premium-brukere: Daily Readiness. Tanken bak denne funksjonen er å skape større bevissthet rundt personlig helse i sin helhet, ikke bare fokus på trening.

I Fitbit-appen samles dataene dine (søvn, aktivitet og stressnivå), og hver morgen får du en stresshåndteringspoengsum som du kan bruke som en indikasjon på om du bør trene eller kanskje ta deg en hviledag. Du får også en analyse på hva som påvirker poengene dine og hva du kan gjøre for å muligens føle deg enda bedre.

Fitbit Charge 5

Ifølge produsenten er Charge 5 ti prosent tynnere enn sin forgjenger, og den skal også være mer behagelig å ha på seg. (Foto: Fitbit)

Aktivitetsmåleren leveres med et seks måneders langt premium-abonnement for å gi deg muligheten til å prøve den nye tjenesten. I premiumabonnementet får man over 500 trenings- og meditasjons-øvelser.

Tilgjengelighet og pris:

Fitbit Charge 5 er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i høst til en pris på 1.799 kroner inkl. seks måneders premium-medlemskap (for nye og eksisterende kunder). Den kan også forhåndsbestilles på: www.fitbit.com

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.