Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

En helhetlig tanke fra Fitbit

Velvære er så mye mer enn hvor mange timer du henger på treningsstudioet eller på løpebanen.

Skrevet av / 27.08.21 - 13:58
En helhetlig tanke fra Fitbit

I en pressemelding fra Fitbit kan vi bl.a. lese følgende:

«Etter et år med usikkerhet og restriksjoner, hjemmekontor og mindre aktivitet og større fysisk belastning, så har synet vårt på hva styrke er blitt utfordret. Å være sterk i dagens samfunn er mer enn hvor tungt man kan løfte eller hvor raskt man kan løpe. Det handler også om mental styrke og hvordan vi takler motgang.»

Med dette som utgangspunkt lanserer Fitbit nå sin mest avanserte helse- og aktivitetsmåler til dato: Fitbit Charge 5

Charge 5 er selskapets første aktivitetsmåler med EDA-sensor (en sensor som måler små forandringer i svettenivået på huden.) Forandringene kan skyldes stress eller andre faktorer som bevegelse/aktivitet. Det er også EKG for å holde styr på hjerterytmen, GPS, 20 forskjellige treningsmoduser og automatisk treningsgjenkjenning. Ifølge Fitbit gjør dette Charge 5 til en av de smarteste aktivitetsmålerne på markedet.

Ifølge Fitbit er Charge 5 ti prosent tynnere enn forgjengeren, har opptil sju dagers batteritid og en lysere fargeskjerm.

Fitbit Charge 5
Som premiumbruker får du tilgang til mange funksjoner som forteller deg om din generelle helse. (Foto: Fitbit)

 

Daily Readiness

I forkant av høstens lansering introduserer Fitbit sin nye tjeneste for Premium-brukere: Daily Readiness. Tanken bak denne funksjonen er å skape større bevissthet rundt personlig helse i sin helhet, ikke bare fokus på trening.

I Fitbit-appen samles dataene dine (søvn, aktivitet og stressnivå), og hver morgen får du en stresshåndteringspoengsum som du kan bruke som en indikasjon på om du bør trene eller kanskje ta deg en hviledag. Du får også en analyse på hva som påvirker poengene dine og hva du kan gjøre for å muligens føle deg enda bedre.

Fitbit Charge 5
Ifølge produsenten er Charge 5 ti prosent tynnere enn sin forgjenger, og den skal også være mer behagelig å ha på seg. (Foto: Fitbit)

Aktivitetsmåleren leveres med et seks måneders langt premium-abonnement for å gi deg muligheten til å prøve den nye tjenesten. I premiumabonnementet får man over 500 trenings- og meditasjons-øvelser.

Tilgjengelighet og pris:

Fitbit Charge 5 er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i høst til en pris på 1.799 kroner inkl. seks måneders premium-medlemskap (for nye og eksisterende kunder). Den kan også forhåndsbestilles på: www.fitbit.com

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top