Nyhet

Disse produktene lanserer Samsung i august

Neste Samsung Galaxy Unpacked finner sted den 11. august. Kjent Twitter-bruker har lekket hele lanseringen på forhånd.

Skrevet av / 14.07.21 - 12:36
Disse produktene lanserer Samsung i august

Evan Bless, kjent som @evleaks på Twitter, har gjennom årene lekket informasjon om en rekke store mobillanseringer – bl.a. Samsung Galaxy S7-serien og iPhone SE i 2016 – og nå kommer han igjen med en stor lekkasje, med masse informasjon om den kommende Samsung Galaxy Unpacked, som etter planen skal finne sted den 11. august.

Blass har lekket flere offisielle illustrasjoner av samtlige produkter som er ventet til å bli lansert neste måned. Herunder to nye brettbare mobiler, Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, samt Samsung Galaxy S21 FE, som er en budsjettvennlig etterfølger til Samsung Galaxy S20 FE.

Ifølge lekkasjen kommer Samsung også med to nye smart-klokker, Galaxy Watch 4 Classic og Galaxy Watch 4 Active, og sist, men ikke minst kan vi også regne med å se den nyeste utgaven av Samsungs trådløse ørepropper, Galaxy Buds 2.

Ingen spesifikasjoner

De lekkede bildene avslører ikke noe om konfigurasjoner eller spesifikasjoner på de kommende produktene, men basert på tidligere rykter er det god grunn til å tro at i hvert fall Galaxy Z Fold 3 vil understøtte Samsungs S-Pen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top