TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Den nye Galaxy S23-serien lanseres 1. februar

Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.

forfatter
Publisert 11.01.23 - 17:40

Nå er koronapandemien endelig over. Og hvis man har litt kjennskap til Samsung, vet man at det koreanske selskapet de siste årene har hatt strenge koronaregler for alle sine globale ansatte, inkludert termometre ved inngangene til lokale Samsung-kontorer, testplikt for alle ansatte som har vært på reise i utlandet, bruk av munnbind lenge etter at resten av samfunnet sluttet med det, osv.

Det er også mer enn tre år siden Samsung sist lanserte en ny smartphone-serie ved et fysisk Galaxy Unpacked-event. Sist gang var i februar 2020, hvor Samsung blant annet lanserte den første Galaxy Z Flip klappmobilen. Og siden den gang har alle lanseringene skjedd virtuelt.

Men i år vender den koreanske elektronikkgiganten tilbake til den virkelige verden med lanseringen av den nye Galaxy S23-serien, som finner sted under en fysisk begivenhet den 1. februar. Stedet er San Francisco, men alle Samsung-fans vil kunne følge lanseringen fra mobilen eller datamaskinen, blant annet via Samsungs YouTube-kanal.

Slik blir Samsung Galaxy S23-serien… kanskje

Det er selvfølgelig en del rykter som går rundt om den kommende Galaxy S23-serien. Blant annet at vi igjen i år får se tre nye smarttelefoner: Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23
Ifølge flere lekkede bilder av de kommende telefonene i Galaxy S23-serien, mister S23 og S23+ det markante kameramodulet. (Foto: Slashleaks)

Designmessig vil spesielt Galaxy S23 Ultra neppe være å skille fra fjorårets modell, mens Galaxy S23 og Galaxy S23+ vil miste det markante kameramodulet som var karakteristisk for designet av fjorårets modeller.

Les også Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
Snapdragon8Gen1 TOP 1

På det europeiske markedet har Galaxy S-modellene de siste årene vært basert på Samsungs egne Exynos-prosessorer, men de nye modellene vil ifølge ryktene komme med Snapdragon 8 Gen 2-prosessorer fra Qualcomm i hele verden, også på våre breddegrader. Dette er et vedvarende rykte som vi skrev om allerede i sommer.

Et annet vedvarende rykte er at Samsung Galaxy S23 Ultra vil komme med en primærsensor på hele 200 Mp.

Hvor mye av dette som viser seg å være sant, vil vi vite kort tid etter 1. februar kl 19, norsk tid, når Galaxy Unpacked 2023 begynner. Vi vil dekke lanseringen her på Lyd & Bilde.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Følg Lyd & Bilde