Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Den nye Galaxy S23-serien lanseres 1. februar

Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.

Skrevet av / 11.01.23 - 17:40
Den nye Galaxy S23-serien lanseres 1. februar

Nå er koronapandemien endelig over. Og hvis man har litt kjennskap til Samsung, vet man at det koreanske selskapet de siste årene har hatt strenge koronaregler for alle sine globale ansatte, inkludert termometre ved inngangene til lokale Samsung-kontorer, testplikt for alle ansatte som har vært på reise i utlandet, bruk av munnbind lenge etter at resten av samfunnet sluttet med det, osv.

Det er også mer enn tre år siden Samsung sist lanserte en ny smartphone-serie ved et fysisk Galaxy Unpacked-event. Sist gang var i februar 2020, hvor Samsung blant annet lanserte den første Galaxy Z Flip klappmobilen. Og siden den gang har alle lanseringene skjedd virtuelt.

Men i år vender den koreanske elektronikkgiganten tilbake til den virkelige verden med lanseringen av den nye Galaxy S23-serien, som finner sted under en fysisk begivenhet den 1. februar. Stedet er San Francisco, men alle Samsung-fans vil kunne følge lanseringen fra mobilen eller datamaskinen, blant annet via Samsungs YouTube-kanal.

Slik blir Samsung Galaxy S23-serien… kanskje

Det er selvfølgelig en del rykter som går rundt om den kommende Galaxy S23-serien. Blant annet at vi igjen i år får se tre nye smarttelefoner: Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23
Ifølge flere lekkede bilder av de kommende telefonene i Galaxy S23-serien, mister S23 og S23+ det markante kameramodulet. (Foto: Slashleaks)

Designmessig vil spesielt Galaxy S23 Ultra neppe være å skille fra fjorårets modell, mens Galaxy S23 og Galaxy S23+ vil miste det markante kameramodulet som var karakteristisk for designet av fjorårets modeller.

Les også Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 

På det europeiske markedet har Galaxy S-modellene de siste årene vært basert på Samsungs egne Exynos-prosessorer, men de nye modellene vil ifølge ryktene komme med Snapdragon 8 Gen 2-prosessorer fra Qualcomm i hele verden, også på våre breddegrader. Dette er et vedvarende rykte som vi skrev om allerede i sommer.

Et annet vedvarende rykte er at Samsung Galaxy S23 Ultra vil komme med en primærsensor på hele 200 Mp.

Hvor mye av dette som viser seg å være sant, vil vi vite kort tid etter 1. februar kl 19, norsk tid, når Galaxy Unpacked 2023 begynner. Vi vil dekke lanseringen her på Lyd & Bilde.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

OnePlus lover førsteklasses ytelse til en rimelig pris

En billigere Galaxy Watch

Huaweis etterfølger kommer tilbake

Gemini Nano for Pixel 8 er nå her

Ærlig talt, Apple?

Nå skal budsjettmobiler være lekre

Apples årlige programvareoppdatering

Slapp av! Litt skjermlys skader ikke søvnen

Gemini-appen på norsk

Samsungs smartklokker får kunstig intelligens

57 prosent av Googles mobilkunder vil bytte

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

Scroll to Top